dredon Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Napisano 29 Czerwiec 2005 http://www.allegro.pl/phorum/read.php?f=270&i=55873&t=55873Proszę o opinie.
Anielskooki Napisano 29 Czerwiec 2005 Napisano 29 Czerwiec 2005 Coś mi się wydaje,że tymi czaszkami i iby kalkami" to się nie ma co podniecać bo najprawdopodobniej nasmarował je dla zabawy ten kolejarz co w nim farbe rozrabiałpozdrawiam Blitzkrieg
Anielskooki Napisano 29 Czerwiec 2005 Napisano 29 Czerwiec 2005 Najzwyklejszy niemiecki hałer,który mógł nosić najzwyklejszy niemiecki żołnierz.W tym stanie wart jest niewiele (może tyle co dwa piwa)ale jakby nad nim popracować ...
dredon Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Napisano 29 Czerwiec 2005 Panowie ja go nie kupiłem tylko identyfikuje dla kolegii i takie dane on mi przekazał. Dla mnie też wydał sie dziwny spodziewałem sie ciekawszej sztuki z normalnymi kalkami . Teraz najwyżej palne go tym hełmem w głowe :) i mu podziękuje. Dzięki za uwagii.
Pytanie
dredon
Proszę o opinie.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.