koval2 Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Napisano 29 Czerwiec 2005 WitamMoje ostatnie trafienie stan super:}Niestety nie jestem pewien czy to przybornik do mg34Jeśli któryś z kolegów widział coś podobnego to bardzo prosze o pomoc ps.wysokość 20cm szerokość 11cm Pozdrawiam.
vfr800 Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 Może się mylę, ale mnie to na przybornik do 34-ki nie wygląda. Nawet optyka do Lafetty nie miała czegoś takiego.Pozdrawiam .
KRUSZYNA Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 Na zdjęciu bić,obok waffenamtu jest nazwa producentaHensold-Wetzlar".To firma produkująca szeroko pojętą optykę(do dziś).Twój przybornik służył do prznoszenia i ochraniania urządzeń optycznych np. celownik artyleryjski lub podobne :-).pzdrkruszyna
KRUSZYNA Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 Przybornik do mg-34 znajdziesz tutaj,zresztą polecam stona pomocna w identfikacji.http://www.germanmilitaria.com/Herr/photos/H30553.html
Pytanie
koval2
Witam
Moje ostatnie trafienie stan super:}
Niestety nie jestem pewien czy to przybornik do mg34
Jeśli któryś z kolegów widział coś podobnego to bardzo prosze o pomoc
ps.wysokość 20cm szerokość 11cm
Pozdrawiam.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.