KudłatyHD Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Oprócz tych dówch litrów były jeszcze browary:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Mam nadzieje, że jutro wstane na wyjazd bo dziś znowu dąłem w panik ostro hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 WITAMy ekipe szalejemy przy orłach sokoach i jestt dobrzee kiedy jakiis wyjazd?? jutro bo O)la tez chcejehaci zberac złot m, miło mi klaniam się!!! zqadzwociE , BUZIAKI:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 BUZIAKI TO NIE A PISALMEM!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 imprezka jest super:) zabawa przednia,jestesmy nachlani, ale zadowoleni:D POZDRAWIAMY WSZYSZYSTKICH, wojtek sie nachlal:)hihi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Wstawać i szykować sięna wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Co za ochlejryje.Ciekawe jakie kozaki będą z nich dzisiaj...!!!!???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Ledwo co Wojtasa wyciągneliśmy z wyra. Ognisko było swietne. kociołki pierwsza klasa. Wódka dała rtade. Dobrze że odwięźli mnie w pore heheheh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 No było ciężko czasem, zwłaszcza jak zasnąłem na drodze, ehhh taka poniewierka. Miro, czekam na spodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 wojtas wracał do domu w samych majtach ]:DPełen odjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 jaki pełen pełny miało być. Mnie dzisiaj gardło boli od śpiewów. Szkoda, że Wraitha tak szybko zamiotło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Ciemność widzę ciemność...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Wy przynajmniej w domu, a ja siedzę w pracy i się zmagam z... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Zmiażdżony byłem po poprzednim dniu, gdzie łoiłem przez całą nockę, i w sumie nic nie spadłem, YoWheris i Kocur mnie prawie że wynieśli z imprezowni, za co chwała im za to;-) No ale i tak padłem na polu, gdzie obudzili mnie przejeżdżający rowerzyści, a po raz drugi u Antka na chacie he he...jest co wspominać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Przed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 m.in. to pilliśmy dzień wcześniej na urodzinach pewnie dlatego Kudłaty musiał nieść mnie do auta he he. Antek wrzuć resztę fot z wyjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 no to zapodaje kilka fotek z ogniska w Łosiowie. Była przednia imprezka. Co niektórzy wyłorzyli się podczas ogniska a niektórzy w czasie powrotu do Wrocka. Trzy przystanki po drodze. Najdłuższy trwał kolo pół godziny w szczerym polu. Asia się nieźle załatwiła, ale najważniejsze że wszystko się udało i że wszyscy zadowoleni. Ale miałem przej...ne. Całe szczęście że Aśka umiała jeszcze po schodach wejść. Kocur też do siebie dochodzi powoli, a Wraith pewnie odsypia teraz cały weekend. Wojtas, gdyby nie my to przegapił być zaje....tą imprezę.Kudłaty chyba ze wszystkich najwięcej jeszcze kontaktował. Pozdro chłopaki. Samochód stoi na myjni teraz, chyba Karcher mu się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 ups... jeszcze fotki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 następna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Miro, czekam teraz na twoje fotki. Wrzucaj jak najszybciej. Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Kolejne foty, jak wywołam klisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Troche kontaktowałem heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.