Skocz do zawartości

Brzeg nowe OGNICHO!!!

k-szela

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Zmiażdżony byłem po poprzednim dniu, gdzie łoiłem przez całą nockę, i w sumie nic nie spadłem, YoWheris i Kocur mnie prawie że wynieśli z imprezowni, za co chwała im za to;-) No ale i tak padłem na polu, gdzie obudzili mnie przejeżdżający rowerzyści, a po raz drugi u Antka na chacie he he...jest co wspominać

no to zapodaje kilka fotek z ogniska w Łosiowie. Była przednia imprezka. Co niektórzy wyłorzyli się podczas ogniska a niektórzy w czasie powrotu do Wrocka. Trzy przystanki po drodze. Najdłuższy trwał kolo pół godziny w szczerym polu. Asia się nieźle załatwiła, ale najważniejsze że wszystko się udało i że wszyscy zadowoleni. Ale miałem przej...ne. Całe szczęście że Aśka umiała jeszcze po schodach wejść. Kocur też do siebie dochodzi powoli, a Wraith pewnie odsypia teraz cały weekend. Wojtas, gdyby nie my to przegapił być zaje....tą imprezę.Kudłaty chyba ze wszystkich najwięcej jeszcze kontaktował. Pozdro chłopaki. Samochód stoi na myjni teraz, chyba Karcher mu się przyda.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie