KudłatyHD Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Lepiej, żebyście byli u Kocura bo bedzie blizej i napewno trafimy, a z twoją chata będzie problem. Miro, talerzyki też zabiore tylko mi jutro przypomnij:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 YOWheris.Ja jutro rano będę już we Wrocku kopał z Kudłatym.W sobote też.O 14-tej was weżmiemy {sobota}jak skończycie robote.A w niedziele rano jedziemy na Brzeg,będziemy ryć do 15-stej albo 16-tej a potem ognicho i wóda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Niedziela godz.10 stacja paliwowa DUO {obwodnica}.Jedziemy kopać w okolicach Brzegu.Po wykopkach odrazu wyjazd do Antka na ognicho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 to w sobotę gdzie się spotykamy??U mnie czy u Kocura? Mam pewnien namiar ale nie wiem czy będziecie reflektować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Najlepiej u Kocura bo mamy blizej, albo jeszcze lepiej podjedzcie do mnie:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 A ten namiar to daleko czy blisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 okolo 20 km od wrocka - rozegrała się tam bitwa w roku 175..?.Między wojskami pruskimi Fryderyka II? a wojskami austriackimi.Może byloby warto tam pokopać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Bitwa zakończyła się wielkim zwycięstwem Fryderyka II, choć straty obu armii były dotkliwe i wynosiły po stronie austriackiej : ok. 10 000 zabitych i rannych, 12 000 jeńców i 131 dział, po stronie pruskiej : ok. 6 400 zabitych i rannych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Siły puskie liczyły ok. 39 000 żołnierzy wspieranych 172 działami, zaś austriackie ok. 65 000 żołnierzy z 210 działami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 mam dokladnie określone miejsce gdzie jest to pole bitwy. Są to pola orne więc w tej chwili powinny być zaorane. Co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 a może na pole bitwy z 1243r. ??. tyle że trochę dalej i podejrzewam że raczej nic tam nie wyjdzie,choć można próbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 05.12.1757r była bitwa pod Lutynią. Teren dość dobrze znany.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 O i znalazł się generał...I ci odpowiedział,że tam będzie lipa hehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Macie jakieś namioty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Bo jak mam jechac 20km za Wrocek,to lepiej w sobote już ziechać do Brzegu i wejść na fajne miejscówki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Wszystko zależy od tego, co chcecie znaleźć. Wychodzą tam kulki z muszkietów i takie tam drobiazgi. Past jeździ w te rejony może on wam powie czy warto tam jechać czy nie. Chłopaki nie martwcie się moja nieobecnością na forum. Wątek odnośnie ogniska przeglądam na bieżąco i nie obrażając nikogo to, co tam się dzieje nie przypomina forum tylko chat.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 A co to komu wadzi,na głównym nie jesteśmy.Chyba są spotkania i integracje.O dupie Marynie nie gadamy tylko spotkaniu,wspólnym kopaniu,ognisku i biesiadzie...Skoro nas jeszcze nie zdjęto z anteny to jest chyba wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 dokladnie, popieram Miro. Można nawet w sobotę wieczorem jechać do Brzegu mi to nie przeszkadza, byleby coś porządnego wkońku wychodziło z ziemi, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Sobota o której u Kocura? i o której powrót, jak bez powrotu to się sam teleportuje:-) Ja muszę zjawić się na Gaju koło 19-20 bo mnie ominie gruba impreza!!!!!!!!!:-PPPPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Wojtas.myślisz o sobocie czy o niedzieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Bo w niedziele oczywiście jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Wojtas, u nas też będzie gruba impreza. Nie wyłamuj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Myślę o sobocie, bo kumpel i jego girl orgazniują podwójne urodziny, no i zachlać z Wami w ten dzień nie mogę, nadrobię w niedzielę:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 W sobotę myślę żeby zrobić jakiś wyjazd blisko Wrocka na jakieś pierwsze lepsze pole, wyjdzie napewno więcej niż na pewnej" miejscówce. Możemy pochlać i rano do Brzegu.Kocur mówiłeś coś ze masz cała wolną chate:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Jutro rano jestem- to się dogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.