Skocz do zawartości

Brzeg nowe OGNICHO!!!

k-szela

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
YOWheris.Ja jutro rano będę już we Wrocku kopał z Kudłatym.W sobote też.O 14-tej was weżmiemy {sobota}jak skończycie robote.A w niedziele rano jedziemy na Brzeg,będziemy ryć do 15-stej albo 16-tej a potem ognicho i wóda...
Napisano
okolo 20 km od wrocka - rozegrała się tam bitwa w roku 175..?.Między wojskami pruskimi Fryderyka II? a wojskami austriackimi.Może byloby warto tam pokopać??
Napisano
Bitwa zakończyła się wielkim zwycięstwem Fryderyka II, choć straty obu armii były dotkliwe i wynosiły po stronie austriackiej : ok. 10 000 zabitych i rannych, 12 000 jeńców i 131 dział, po stronie pruskiej : ok. 6 400 zabitych i rannych
Napisano
Wszystko zależy od tego, co chcecie znaleźć. Wychodzą tam kulki z muszkietów i takie tam drobiazgi.
Past jeździ w te rejony może on wam powie czy warto tam jechać czy nie.
Chłopaki nie martwcie się moja nieobecnością na forum. Wątek odnośnie ogniska przeglądam na bieżąco i nie obrażając nikogo to, co tam się dzieje nie przypomina forum tylko chat.
Pozdr.
Napisano
A co to komu wadzi,na głównym nie jesteśmy.Chyba są spotkania i integracje.O dupie Marynie nie gadamy tylko spotkaniu,wspólnym kopaniu,ognisku i biesiadzie...Skoro nas jeszcze nie zdjęto z anteny to jest chyba wszystko ok.
Napisano
dokladnie, popieram Miro. Można nawet w sobotę wieczorem jechać do Brzegu mi to nie przeszkadza, byleby coś porządnego wkońku wychodziło z ziemi, hehe.
Napisano
Sobota o której u Kocura? i o której powrót, jak bez powrotu to się sam teleportuje:-) Ja muszę zjawić się na Gaju koło 19-20 bo mnie ominie gruba impreza!!!!!!!!!:-PPPPP
Napisano
Myślę o sobocie, bo kumpel i jego girl orgazniują podwójne urodziny, no i zachlać z Wami w ten dzień nie mogę, nadrobię w niedzielę:-)
Napisano
W sobotę myślę żeby zrobić jakiś wyjazd blisko Wrocka na jakieś pierwsze lepsze pole, wyjdzie napewno więcej niż na pewnej" miejscówce. Możemy pochlać i rano do Brzegu.
Kocur mówiłeś coś ze masz cała wolną chate:))))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie