Guest Posted March 19, 2002 Share Posted March 19, 2002 nie wiem co to jest i ile to jest warte a może ktoś z osób odwiedzających forum cos więcej mi powie na ten temat. z góry dziękuję i pozdrawiam michał BBasia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 19, 2002 Share Posted March 19, 2002 a to nie ruski nagan?Proponuje sprzedac na aukcji (ale z wyjatkowo rozsadnym opisem...).Gdybys byl zainteresowany sluze wspolpraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 19, 2002 Share Posted March 19, 2002 Mam pytanie, jak dodac zdjecia do forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2002 Share Posted March 20, 2002 Na pewno nie Nagan, ale co - nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2002 Share Posted March 20, 2002 To jest maly pistolet podrozny -bebenkowiec , uzywany przez naszych dziadkow, ale tych biedniejszych, wartosc okolo 150-200 zlotych , ale tylko dla amatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2002 Share Posted March 20, 2002 mawet gdy wszystko jest sprawne zamek lufa w nienagannym staniepozdro michał BBasia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2002 Share Posted March 20, 2002 Lepiej sie nie przyznawaj ze \wszystko jest sprawne\".Korzystniejszym bedzie przekazanie takiej informacji\ obiekt wylacznie o charakterze kolekcjonerskim, wszystko co ruchome zaspawane, iglic brak, poprzewiercany, etc\".To tak gdybys nie chcial miec klopotow - polskie prawo niestety jakie jest kazdy widzi...Mozesz sprzedac to na auckcji (wezma od reki) ale z pewnymi (powyzszymi) zastrzezeniami.I co wazne - bez zamieszczania takich zdjec jak na forum.W razie potrzeby sluze pomca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 21, 2002 Share Posted March 21, 2002 Wykop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.