Gość Napisano 19 Marzec 2002 Share Napisano 19 Marzec 2002 nie wiem co to jest i ile to jest warte a może ktoś z osób odwiedzających forum cos więcej mi powie na ten temat. z góry dziękuję i pozdrawiam michał BBasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Marzec 2002 Share Napisano 19 Marzec 2002 a to nie ruski nagan?Proponuje sprzedac na aukcji (ale z wyjatkowo rozsadnym opisem...).Gdybys byl zainteresowany sluze wspolpraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Marzec 2002 Share Napisano 19 Marzec 2002 Mam pytanie, jak dodac zdjecia do forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Marzec 2002 Share Napisano 20 Marzec 2002 Na pewno nie Nagan, ale co - nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Marzec 2002 Share Napisano 20 Marzec 2002 To jest maly pistolet podrozny -bebenkowiec , uzywany przez naszych dziadkow, ale tych biedniejszych, wartosc okolo 150-200 zlotych , ale tylko dla amatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Marzec 2002 Share Napisano 20 Marzec 2002 mawet gdy wszystko jest sprawne zamek lufa w nienagannym staniepozdro michał BBasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Marzec 2002 Share Napisano 20 Marzec 2002 Lepiej sie nie przyznawaj ze \wszystko jest sprawne\".Korzystniejszym bedzie przekazanie takiej informacji\ obiekt wylacznie o charakterze kolekcjonerskim, wszystko co ruchome zaspawane, iglic brak, poprzewiercany, etc\".To tak gdybys nie chcial miec klopotow - polskie prawo niestety jakie jest kazdy widzi...Mozesz sprzedac to na auckcji (wezma od reki) ale z pewnymi (powyzszymi) zastrzezeniami.I co wazne - bez zamieszczania takich zdjec jak na forum.W razie potrzeby sluze pomca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Marzec 2002 Share Napisano 21 Marzec 2002 Wykop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.