piotrek w Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 WitamZnalazłem takie dwa zapalniki ten drugi (większy) to myślę ze jest I wojenny od szrapnela i Austrai a ten pierwszy to nie wiem. Można je wyczyścić aby nie było jakiś niespodzianek???
piotrek w Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 Z góry za pomoc dziękuje. Przy drugim zdjęciu jest pomyłka oto spód pierwszego" nie przy tym zdjęciu napisałem. Pozdrawiam Piotrek
Jaro5 Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Poszukaj choćby tuhttp://www.munavia-21.org/fusALL-WW1.htm
piotrek w Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 dzięki za adres strony:) Z tego co zdąrzyłem się zorientować to ten pierwszy (mniejszy) to jest jedynie kawałek i nie powienien juz zawierać zadnych niespodzianek. Chyba się nie mylę ????
Pytanie
piotrek w
Witam
Znalazłem takie dwa zapalniki ten drugi (większy) to myślę ze jest I wojenny od szrapnela i Austrai a ten pierwszy to nie wiem. Można je wyczyścić aby nie było jakiś niespodzianek???
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.