wojna1939 Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 ... konik chuba nieco zdegustowany otoczeniem warczących maszyn, ale dał radę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 ... na koniec sprawczyni plażowego zamieszania ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 ... pojechała na gąsieniczkach do morza, żeby ochłody zażyć nieco ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 ... tworząc skupiska gapiów, które porzuciły promienie słoneczne na rzecz militarnej atrakcji ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 ... w międzyczasie dla zdrowotności gardła płukaliśmy, a pozegnał nas ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 ... przedstawiciel kameleonów ... kończę krótką relację (fotek jest oczywiście więcej), moze koledzy dołożą coś od siebieBywajcie - Mariusz - kompanija koszalińska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 Chwała ponownie,wybaczcie błędy - zabrakło korekty obok mnie. Między innymi czekam na inny ogląd darłowskiego spotkania.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 Eeeech. Żal serce ściska, że tyle mnie ominęło. Dzięki za zamieszczone fotki. Może ktoś coś jeszcze wklei?pozdr. Foster73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 jutro dołożę swoje niektóre fotki, dziś muszę wyjechać. Wojna 1939 - my też byliśmy w sobotę, więc większość fotek jest podobnych.pozdr. wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 a ja mysle ze to impreza dla pijaczkow ludzie przeciez tam jezdza jak pojebani :D po pijaku wole jakies spokojniejsze rekonstrukcjie historyczne z udzialem sprzetu no prawie w 100% zgodnych z oryginałem i ludzi porzadnie poprzebieranych to co widze po fotach ehhhhhhhhhhszkoda pisacnara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Jak sama nazwa wskazuje to jest zlot pojazdów a nie przebirańców. A pasjonatów pojazdów jest tam mniejszość. Chwała jednka tym którzy skrupulatnie dbają o najmniejsze detale w rekonstruowanych mundurach. Każdego roku śmieszą mnie marines łąpiacy po zlocie stopa do domu:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Chwałą,impreza jak stwierdził Luger jest w zasadzie dla pasjonatów pojazdów, reszta ponad to (być może liczniejsza) to doskonałe uzupełnienie. Jarmarkowy misz-masz dla turystów, którzy mogą przed żonami i dziećmi paradować w nabytym niedawno chełmie ... co do piwożłopów nie będę się wypowiadał - byłem zbyt krótko, żeby przeprowadzić stosowne obserwacje. Mam nadzieję skonfrontować ten Zlot ze Zlotem w Bornem Sulinowie (bodaj w połowie sierpnia) - może uda sie być dłużej niż kilkanaście godzin.Wons: zauważyłem waszą bytność sobotnią na Zlocie po fotkach.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 CzołemUważam ,że na imprezie typowo motoryzacyjnej jakim jest ten zlot ,tylko to powinno się brać na poważnie. Pozostaje jednak ubolewać ,że nie było na niej tylu pasjonatów zabytkowej motoryzacji co mogło by być.Też byłem w sobotę w rzeczonej ekipie jednak zostałem dłużej co zaowocowało innym spojrzeniem na nierzadko te same detale. Żeby nie dublować ....wrzucę fotki z wieczoru.Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Kiedy opadł nieco bitewny pył i termometr przestał wariować nie wiadomo skąd wynurzyli się ludzie z bagien.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 W bliskiej konfrontacji z ludźmi cywilizowanymi nie miał szans wybrał więc ucieczkę do puszczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Po chwili jednak nie bacząc na znaki zwabiony zapachem chmielu i pieczonego drobiu postanowił wrócić do cywilizacji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Przejdę jednak do meritum imprezy....budzący respekt ryczący i ziejący dymem smok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Pozbawiony pancerza z silnikiem którego pozazdrościł by mu niejeden tank ....fruwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Mimo tego i na niego przyszedł kres i utonął... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Po wyciągnięciu żeby nie było że nie daje rady kilkakrotnie przeleciał przez feralny dołek....wszystkiemu przyglądały się jednostki pomocnicze WH.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Wielu było takich którzy ugrzęźli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Po wyjściu z opałów z wdzięczności postanowili pomóc a że akurat nawinął się smok.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 jedną ze zlotowych osobliwości był także Dniepr z zrobiony na saharynę...fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Dołek zmielony przez smoka wabił ...wpadali jak muchy...następny był pykacz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Później to już poooszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.