Skocz do zawartości

Darłowo 2005

imperorr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
a ja mysle ze to impreza dla pijaczkow ludzie przeciez tam jezdza jak pojebani :D po pijaku wole jakies spokojniejsze rekonstrukcjie historyczne z udzialem sprzetu no prawie w 100% zgodnych z oryginałem i ludzi porzadnie poprzebieranych
to co widze po fotach ehhhhhhhhhhszkoda pisac
nara

Jak sama nazwa wskazuje to jest zlot pojazdów a nie przebirańców. A pasjonatów pojazdów jest tam mniejszość. Chwała jednka tym którzy skrupulatnie dbają o najmniejsze detale w rekonstruowanych mundurach.
Każdego roku śmieszą mnie marines łąpiacy po zlocie stopa do domu:)
Pozdrawiam L.

Chwałą,

impreza jak stwierdził Luger jest w zasadzie dla pasjonatów pojazdów, reszta ponad to (być może liczniejsza) to doskonałe uzupełnienie. Jarmarkowy misz-masz dla turystów, którzy mogą przed żonami i dziećmi paradować w nabytym niedawno chełmie ... co do piwożłopów nie będę się wypowiadał - byłem zbyt krótko, żeby przeprowadzić stosowne obserwacje.

Mam nadzieję skonfrontować ten Zlot ze Zlotem w Bornem Sulinowie (bodaj w połowie sierpnia) - może uda sie być dłużej niż kilkanaście godzin.

Wons: zauważyłem waszą bytność sobotnią na Zlocie po fotkach.

Bywajcie - M.

Czołem
Uważam ,że na imprezie typowo motoryzacyjnej jakim jest ten zlot ,tylko to powinno się brać na poważnie. Pozostaje jednak ubolewać ,że nie było na niej tylu pasjonatów zabytkowej motoryzacji co mogło by być.
Też byłem w sobotę w rzeczonej ekipie jednak zostałem dłużej co zaowocowało innym spojrzeniem na nierzadko te same detale. Żeby nie dublować ....wrzucę fotki z wieczoru.
Pzdr der K.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie