Skocz do zawartości

Pytanie laika - optymalizacja sprzetu ???

sioux

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jestem jeszcze zielony i poki co na sprzecie się zupelnie nie znam, totez planując zakup wykrywacza (lada tydzień)przeryłem cale forum i natrafilem na kilka intrygujących mnie problemów.

1. Ktoś mądrze napisał o jakims wykrywaczu że jest zoptymalizowany do monetek i innej drobnicy. Tak się sklada że taki wlasnie sprzet mnie interesuje ale nie rozumiem co to znaczy. Czym taki wykrywacz różni się od tego do militarki".

2. Czy mając sprzet na drobnice nie mam szansy wyłapać Mausera?

3. Jakie dwie, trzy funkcje są najwazniejsze, najprzydatniejsze w wykrywaczu monetkowym"?

4. Wiem ze to już bylo 189 razy ale tak to już jest z mlodymi" :-) Co poza Garrettem ACE 250 lub Rutusem Ultra II ewentualnie polecacie (max 1000 zł, raczej drobnica). Bo chyba te dwa to dość dobry wybór???

Dzieki i pozdrawiam
Napisano
Ja szczerze się na tym nie znam.Ale od tego zależy miedzy innymi czy wykrywacz bardziej łapie" monetki czy militaria
jaką ma się sondę.No i odpowiednie ustawienie wykrywacza.Ja mam Jabla, łapie i duże rzeczy jak i małe

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie