Wickus Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Napisano 20 Czerwiec 2005 Znalazłem coś takiego i nie mam fioletowego pojęcia co to moze być.Średnica 19mm. Materiał prawdopodobnie mosiądz. Na odwrocie widać resztki jakiegoś stalowego elementu - wyglądaj jakby to był mośiężny kapselek na czymś stalowym.
Wickus Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Napisano 20 Czerwiec 2005 Znalazłem coś takiego i nie mam fioletowego pojęcia co to moze być.Średnica 19mm. Materiał prawdopodobnie mosiądz. Na odwrocie widać resztki jakiegoś stalowego elementu - wyglądaj jakby to był mośiężny kapselek na czymś stalowym.
ksiądz Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 jest to guzik w stanie agonalnym.często spotykane połączenie stali z mosiądzem
Pytanie
Wickus
Znalazłem coś takiego i nie mam fioletowego pojęcia co to moze być.Średnica 19mm. Materiał prawdopodobnie mosiądz. Na odwrocie widać resztki jakiegoś stalowego elementu - wyglądaj jakby to był mośiężny kapselek na czymś stalowym.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.