momok Napisano 11 Marzec 2003 Autor Share Napisano 11 Marzec 2003 Chcialbym sie dowiedziec czy byly jakies standartowe wymiary liter wybijanych na blachach, i jesli tak to jakie.Interesuja mnie tez wymiary odstepow miedzy wyrazami, bo mam zamiar dac do wybica czysty niesmiertelnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warwick Napisano 14 Marzec 2003 Share Napisano 14 Marzec 2003 niegłupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
momok Napisano 15 Marzec 2003 Autor Share Napisano 15 Marzec 2003 Amerykanskie mi nei pasowaly wiec padl wybor na niemiecka blache, jutro oddaje do wygrawerowania.Ciekaw jak bedzie wygladac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warwick Napisano 15 Marzec 2003 Share Napisano 15 Marzec 2003 tylko jak będziesz miał już swój ieśmiertelnik" zrobiony to śię pochwal :)pozdr Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marzec 2003 Share Napisano 12 Marzec 2003 A co tam sobie wybijesz?? Jeśli to nie tajemnica?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
momok Napisano 12 Marzec 2003 Autor Share Napisano 12 Marzec 2003 Niedawono dowiedzialem sie ze jestem cukrzykiem i mam zamiar wybic te informacje w razie jakbym mial hipoglikemie i zemdlal, i imie nazwisko pesel i gr krwi.To chyba tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
momok
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.