wally Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2005 fotki raczej malo historyczne, pewnie nie apsuja do tego forum, ale za kilkadziesiat lat nasze wnuki beda wrzucac na odkrywce takie zdjecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2005 cierpia niewinni ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2005 chyba znajomy widok ? t72 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2005 u nas tez tak staly po wojnie, babcia opowiadala ze wojek pol czolgu zniosl do domu, do tej pory pod drzwiami do garazu lezy jakas plyta pancerna z otworem na lufe, kiedys wrzuce fotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2005 a u nas scigaja za wykrywacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2005 ciekawe co to za giwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2005 to nie nasza produkcja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2005 resztki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idiota Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 Fajne :)A to jest zwykly kalach w wersji pozlacanej. Nawet nasza fabryka maszyn do szycia zrobila kilka sztuk na zamówienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4r0 Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 Z chęcia jedną reszte bym z tamtąd sobie wziął :) pewnie nie tylko ja tą maszynke na kułkach bym zaadoptował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2005 mam tych fotek sporawo jezeli chcecie mozge wrzucic wiecej, prosze o info czy bardziej interesuje was wyposazenie amerykanow, wraki czy wojenne scenki rodzajowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Wiesz wally, też mam te fotki. Tak się składa , że byłem na 2 zmianie ale nie proponuję nikomu ich w prezencie, tym bardziej, że nie są one ani mojego ani Twojego autorstwa.Co innego pokazać rodzinie i znajomym, a co innego upubliczniać. Rozważ to.Z szacunkiem. J.P.S. O pewnych sprawach nie powinno mówić się głośno. Ważne że byliśmy i przeżyliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Poproszę na maila :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 Witam, mnie by interesowaly fotki:- stare modele broni bedace w uzyciu (PPSZ, Mauzer,moze jakies dziala?)- zniszczony sprzet USA (z opisem prze co byl trafiony i jak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.