Benny Hill Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Witam!Czy ktorys z kolegow moglby mi pomoc i wskazac gdzie w internecie moge sciagnac (kupic?)polskie filmy traktujace o II wojnie swiatowej. Nie mieszkam w Polsce, wiec nie moge pojsc do sklepu i wybrac to co mnie interesuje.Wiem ze mozna kupic takie filmy na Allegro, ale przesylki sa drogie a ja Rockefelerem nie jestem:-(Jestem z pokolenia dzisiejszych 30-latkow i brakuje mi filmow na ktorych sie wychowalem.Za ewentualna pomoc serdecznie dziekuje!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benny Hill Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Bardzo dziekuje szanownym forumowiczom, za lawine postow!Okazaly sie bardzo pomocne i przydatne.Niepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopel69 Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 dobra ja ci odpowiem Zainstaluj muła , torenta lub podobny program i zasysaj oczywiście jeśli masz stałe łącze nic trudnego ale nielegalne możesz zostać skazany za paserstwo ale mało prawdopodobne by Cię ktoś złapał. ;)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Dokładne, zależy jak masz miękkie sumienie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benny Hill Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2005 Dzieki wielkie sopel! Poszukam i cos pokombinuje :-)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.