pono0 Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Napisano 17 Czerwiec 2005 Witam wszystkichzastanawiam się nad kupnem nowego wykrywacza.Mam do wyboru nowego Garretta GTP 1350 lub używanego White's 600 PRO XL obydwa w takiej samej cenie czyli 2300 zł.Prosze napiszcie co mam wybrać.A jeśli chodzi o ukierunkowanie moich poszukiwań to ineresują mnie zarówno duże militaria jak i drobnica typu guziki itp.Prosze o pomoc.
topór Napisano 29 Czerwiec 2005 Napisano 29 Czerwiec 2005 Ja posiadam XL pro sprzęcik ma duży zasięg jak na cewkę 24cm BM950, ale denerwujące jest te auto-strojenie. Dobry jest na militaria, bo ma tryb statyczny a Garretta GTP 1350 nie ma takiego trybu, i również jest dobry na monetki itp. pierdołki. Troszkę trzeba przyzwyczaić a raczej poznać wskaźnik wychyłowy to troszkę zajmie czasu.
wicja1 Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 Obecnie używam GTP a W'6000 miałem kiedyś okazję leasingować :) przez 1,5 miesiąca.Whites to sprzęt bardziej uniwersalny niż GTP i chyba jednak z troszkę wyższej półki.Bardziej nadają się do porównań 2500 GTI i W'6000.Jeśli chodzi o drobnicę to GTP i 6000 są mniej więcej podobne.Tyle uwag obiektywnych :) Z ieobiektywnych" muszę wymienić pewny jak w banku ból głowy po powrocie z wyprawy z 6000.Nie wiem co było tego przyczyną,ale cholernie mnie to męczyło(słuchawki Garretta" z potencjometrem!) I chyba jestem strasznym iezgrabioszem" bo kładąc 6000 na ziemi rozkręcałem o biodro jakieś ważne pokrętło.Chyba G-B.To też nie poprawiało nastroju :) Ale mam kumpla który za nic nie zamieni swojego Whitesa,chyba że na drugiego-nowszego.To naprawdę dobry wykrywacz.GTP też :)Pozdrawiam,wicja1
Soul_Storm Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 Dwa miesiące temu kupiłem Whitesa Eagle a koleś Garretta. Ja bym ponownie znów wybrał whitesa, to jest to czego szukałem.
Grand Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 Zdecydowanie Garrett.Posiadam taki i jest O.KPzdrGrand
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.