Skocz do zawartości

Garrett GTP 1350 czy White's 600 PRO XL

pono0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich
zastanawiam się nad kupnem nowego wykrywacza.Mam do wyboru nowego Garretta GTP 1350 lub używanego White's 600 PRO XL obydwa w takiej samej cenie czyli 2300 zł.Prosze napiszcie co mam wybrać.A jeśli chodzi o ukierunkowanie moich poszukiwań to ineresują mnie zarówno duże militaria jak i drobnica typu guziki itp.
Prosze o pomoc.
  • 2 weeks later...
Napisano
Ja posiadam XL pro sprzęcik ma duży zasięg jak na cewkę 24cm BM950, ale denerwujące jest te auto-strojenie. Dobry jest na militaria, bo ma tryb statyczny a Garretta GTP 1350 nie ma takiego trybu, i również jest dobry na monetki itp. pierdołki. Troszkę trzeba przyzwyczaić a raczej poznać wskaźnik wychyłowy to troszkę zajmie czasu.
Napisano
Obecnie używam GTP a W'6000 miałem kiedyś okazję leasingować :) przez 1,5 miesiąca.Whites to sprzęt bardziej uniwersalny niż GTP i chyba jednak z troszkę wyższej półki.Bardziej nadają się do porównań 2500 GTI i W'6000.Jeśli chodzi o drobnicę to GTP i 6000 są mniej więcej podobne.Tyle uwag obiektywnych :)
Z ieobiektywnych" muszę wymienić pewny jak w banku ból głowy po powrocie z wyprawy z 6000.Nie wiem co było tego przyczyną,ale cholernie mnie to męczyło(słuchawki Garretta" z potencjometrem!) I chyba jestem strasznym iezgrabioszem" bo kładąc 6000 na ziemi rozkręcałem o biodro jakieś ważne pokrętło.Chyba G-B.To też nie poprawiało nastroju :) Ale mam kumpla który za nic nie zamieni swojego Whitesa,chyba że na drugiego-nowszego.To naprawdę dobry wykrywacz.
GTP też :)
Pozdrawiam,
wicja1

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie