Gość Napisano 9 Marzec 2003 Share Napisano 9 Marzec 2003 witam. było sobie w muzeum orła białego działo z tigra II. a ostatnio ktos zawalił z niego tłumik płomienia... czego to sie ludziom nie przyda ..... :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 9 Marzec 2003 Share Napisano 9 Marzec 2003 Chodzi Ci o hamulec wylotowy? Odkręcił czy uciął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 9 Marzec 2003 Share Napisano 9 Marzec 2003 Jak pierwsze, to znaczy, że eksponaty" są w dobrym stanie ;-).Jak drugie, to rozkład tam panuje już zupełny.Ciekawe komu brakuje takiego hamulca do całości? No chyba, ża to taki suwenir na kominek ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Marzec 2003 Share Napisano 9 Marzec 2003 odkręcony podobno. wybiorę się tam i zrobie fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 9 Marzec 2003 Share Napisano 9 Marzec 2003 E, z takimi fotkami, to daj sobie spokój. Chcesz fotografować coś czego nie ma? W galerii Odkrywcy jest ta lufa (pewnie zresztą Twoje wykonanie) i jak widać zdjęcie ma już wartość archiwalną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 9 Marzec 2003 Share Napisano 9 Marzec 2003 Chociaż w sumie ja takiego gwintu jeszcze nie widziałem, a myślę, że mało kto miał okazję więc w celach dydaktycznych i ogólno-poznawczych ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.