Albert Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Napisano 13 Czerwiec 2005 ...jak w temacie...ten najwiekszy kupilem w sobote na starej rzezni w Poznaniu...za grosze....a ma 90 % farby....miodzio
Fall Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 czy zakladnie watkow ma na celu w twoim wypadku tylko chwaleniem sie co mam"???dziwny swiat...poz Fall
Albert Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Napisano 13 Czerwiec 2005 zakładam watki w celu pokazaniu tego co mam i wzamian za to licze na to...ze ktos pokaze tez co ma i wtedy wiedza sie uzupelnia...to Twoim zdaniem najlepiej pochowajmy wsyzstko w szafach i nikomu nie pokazywac???
megakura Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 witambardzo fajne, chorowalem swojego czasu strasznie na podgrzewacz. mialem ambitne plany przezimowac w ziemiance z moim podgrzewaczem. byc moze na szczescie dla zdrowia go nie dostalem:)gratuluje!
Albert Napisano 4 Lipiec 2005 Autor Napisano 4 Lipiec 2005 Czesc Mega Kuro!Z tej strony Albert(człowiek z rowerem:+).Dojechales szczesliwo do domu?My tak teraz bedziemy sie fotkami wymieniac!Pozdrawiam!
marek123 Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 Albert czy to nie czasami moj esbit??? ładny wyszedł :Ppzdr
Albert Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Napisano 5 Lipiec 2005 Tak Marku to esbicik od Ciebie..troche fosolu,pozniej oliwki i gra...!Pozdrawiam
megakura Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 czesc :)mam troche zdjec(z darlowa), ale wiekszosc taka sobie. wrzuce je niedlugo na serwer to sobie sciagniecie. a wy macie cos??pozdraawiam kloss
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.