garbaty Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Napisano 13 Czerwiec 2005 witam,mam problem z wykopana dzis odznaka.Nie figuruje w zadnym posiadanym prze zemnie katalogu.Z göry dziekuje za pomoc.
garbaty Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Napisano 13 Czerwiec 2005 witam,mam problem z wykopana dzis odznaka.Nie figuruje w zadnym posiadanym prze zemnie katalogu.Z göry dziekuje za pomoc.
garbaty Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Napisano 13 Czerwiec 2005 slepak,troche dziwny, plastikowy,nie wystrzelony,pelen.Czy ktos widzial podobne?
mietek Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 naboj szkolny, sluzacy tez do sprzwdzania dzalania broni. Byly w pelni matalowe, lub metal+tworzywo.
garbaty Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Napisano 13 Czerwiec 2005 w tym przypadku tylko splonka jest metalowa.Dzieki Mietek
kudlaty Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 odznaka NSKOV - narodowo socjalistycznego związku ofiar wojny, swego czasu trafiliśmy z kolegami około 200 sztuk tych odznak :) są jeszcze dwa rodzaje zaraz wstawie fotke
garbaty Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Napisano 15 Czerwiec 2005 Witam bjar-1 , ten naböj möglby byc wystrzelony, poniewarz jest w nim ladunek prochu.Ps.Niemiecka Bundeswehr uzywa takich do dnia dzisiejszego.
Pytanie
garbaty
witam,mam problem z wykopana dzis odznaka.Nie figuruje w zadnym posiadanym prze zemnie katalogu.Z göry dziekuje za pomoc.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.