_Killamanjaro_ Napisano 9 Marzec 2003 Autor Napisano 9 Marzec 2003 Kopiąc na poniemieckim śmietniku znalazłem kilka Werth marek,nie jestem do konca pewien co to jest,jakies monety zastępcze czy żetony do czegoś ,ktoś wie może?
Jacoby Napisano 10 Marzec 2003 Napisano 10 Marzec 2003 Wiecej informacji-spróbuj zamieścić zdjęcie.Wtedy identyfikacja jest o wiele prostsza.Pozdrawiam
_Killamanjaro_ Napisano 10 Marzec 2003 Autor Napisano 10 Marzec 2003 No właśnie jestem typem co nawet nie ma skanera czy aparatu cyfrowego wiec nie dam zdjecia tych swoich ale znalazłem podobne zdjecie na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11168462facet sprzedaje podobne do tych moich ktore roznia sie tym ze maja troche inny ksztalt cyferek i na dole maja jeszcze wybite duze litery R.E , R.U ,H.G itd
SP17 Napisano 10 Marzec 2003 Napisano 10 Marzec 2003 Ja mam identyczną o nominale 50". Pod nominałem wybite litery H A. Znalazłem ją w Sopocie na miejscu dawnej karczmy Wielka Gwiazda". Pozdrawiam .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.