dect Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Napisano 13 Czerwiec 2005 WitamJak w temacie - chetnie je poznam i podyskutuje o tej calkiem ok gierce.pozdrawiam
shiba Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 Sama gra jest fajna aczkolwiek dzieki modom jest jeszcze lepsza.
dect Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Napisano 13 Czerwiec 2005 A jakie mody masz poinstalowane? Wlasnie trafilem na www.subsim.com i tam jest ich cale zatrzesienie. Co do samej gry nie mam (na razie) zastrzezen, moze tylko co do czasu ladowania sie samej gry, save'ow i kolejnych misji - trwa to zdecydowanie za dlugo, mimo ze sprzet mam podan minimalne wymagania.Ze smaczkow" - zdjecie - wracalem z patrolu, zatopionych 17 tys ton, niedlugo przed portem sygnal z sonaru, ze statek. Ahead full, kurs na zblizenie, okazuje sie ze coastal merchant wiec atak na powierzchni. Tak na marginesie - w czasie plywania z duza predkoscia lub w czasie sztormu widocznosc przez lornete do przodu jest zerowa warto wiec korzystac z wysunietego peryskopu. Moze to glupie, ale za to skuteczne :) Patrze wiec przez ten peryskop i zaraz ma pasc orpedo los", ale zerknalem jeszcze katem oka na maszt, a tam.... nasza, polska flaga. Nie jestem jakims fundamentalnym patriota, ale nie zatopilem go. Jakos nie moglem. Pozostawiam bez komentarza.Link do wiekszej foty: http://img254.echo.cx/img254/1134/nasi0pq.jpgPozdrawiam
shiba Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 U siebie na kompie nie mam bo mam staaara karte graf ale gralem u qmpla i ma mod wprowadzajacy holownik, ulepszajacy wybrzeze i cos tam jeszcze. W SH2 w pierwszej misji trzeba bylo zatopic Polski niszczyciel coz rozkaz to rozkaz musialem to zrobic zeby przejsc dalej.
allen26 Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 WitamGrałem SH 2 i przerszedłem ją parę razy, a co do SH 3 TO jesli mam celerona z około 750 mhz, kartę geforce 2 64 mb i 256 ramu to da rade odpalic czy mam za słaby sprzęt? nie chce kupic gierki a potem okaże się że nie chodzi, dajcie znać bo mnie cholera bierze że nie gram w SH3 patrząc na te wszystkie screeny w sieci aż się pale żeby zatopic kilka łajbpozdroallen
shiba Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 na tej karcie graficznej nie pograsz gdyz karta musi miec Pixel Shader w wersji min. 1.1 Karty takie jak Radeon 9550 i 9600 maja 2.0 a Geforce 6600 3.0. PS. NA geforcie nie pograsz juz w SH2 bo onw ymaga sterownikow starszych niz 55.94 a geforce 6600 dzila na wersji 77. i w gore
allen26 Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 Nie powiem że mnie ucieszyłeś:), ale dzieki serdecznepozdrawiam
yautay Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 A czy bedzie chodzilo na kompie z prockiem PIV 1,8Ghz? zakladajac ze wstawie 1Gb Ram oraz karte 128Mb z Pixel Shader 2.0Pozdrawiam!Michal
shiba Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Sadze ze tak ,ale niczegom nie obiecuje. Wg mnie tak
vonadamski Napisano 29 Lipiec 2005 Napisano 29 Lipiec 2005 Witam!!!No moim zdaniem, według mnie to extra giercoła! Minus to ze cos mi sie biesi programowo i krzaczy graficzka czasem dzwiek pada :( Tez to macie?Z powazaniem vonadamski
scapa flow Napisano 20 Wrzesień 2005 Napisano 20 Wrzesień 2005 cze wamsuper gierka!Jednakze ma kilka wad. wiesza sie dosc czesto :(ja lubie opje z zaloga no i oczywiscie wreczanie medali i odznaczen oraz awanse.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.