Filip II Napisano 12 Czerwiec 2005 Autor Napisano 12 Czerwiec 2005 Co polecacie? Coś dobrego,żeby znalazło i monety ( na tym najbardziej mi zależy) i militaria.
kruku Napisano 12 Czerwiec 2005 Napisano 12 Czerwiec 2005 Co prawda za troche wiecej jednak warto dolozyc :) Garrett GTAx 550 - teraz juz go kupisz za 1649,- co jest bardzo dobra cena.Pozdrawiamkrukuwww.poszukiwania.pl
cromags Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 Ja polecam rutus solaris,mieścisz się w tej kwocie a sprzęt niezły.
Woluś Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 Ja proponuję wybrać albo militaria albo monety. Kupisz coś a póżniej będziesz żałował że nie jest to żyletka na monety. Za 1500 kupisz najtańszego Minelabana drobnicę,póżniej dozbieraj trochę i kup na militaria smętkowskiego (z drugiej ręki ok 600-500 zł).
VanWorden Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 Witam!Zdecydowanie wystarczy jeden wykrywacz.. Z drugiej ręki spory wybór w tej cenie a nowy np.XPADX100 lub Minelab Musketeer Advantage z drugą cewką gratis..PozdrawiamVW
Woluś Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 Tylko uprzedzam, że Minelab Musketeer trochę waży.
VanWorden Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 Woluś - rochę" to jest niedomówienie tygodnia.. Zresztą do wszystkich Minelabów trzeba na śniadanie jeść porcję sterydów :)
Filip II Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Napisano 20 Czerwiec 2005 A co sądzicie o Bounty Hunterach ?
VanWorden Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 Bounty Huntery nie są w tej samej klasie co XP czy Musketeer..
kuba Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 W tejcenie można dostać wykrywkę whites eagle spectrum.
VanWorden Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Kuba - z tego co rozumiem to koledze chodzi o nowy sprzęt..
yas007 Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 oj tak tez kiedys zastanawialem sie nad musketeerem ale jest bardzo ciezki i ma jeden minus (przynajmniej dla mnie) - na dyskryminacji (jak tylko ja wlaczysz) wlasciwie calkowicie eliminuje zelazo. ja chodze z bartiem 4 i dyskryminacje (w trybie dynamicznym) ma fajna i monetki lowi niezle. jeden maly minus - czuly niestety na zaklucenia. a na statycznym po okopach da sie posmigac.pozdrawiam
godles Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Witam!Yas napisz cos więcej o tych zakłóceniach w trybie dynamicznym!pozdrawiam.
yas007 Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 zaklocenia. no tak rozpisano sie o nich szerzej tutaj http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=194338Rozmawialem o tym z tworca mojego wykrywacza i z innymi poszukiwaczami. wychodzi na to ze poprostu sa one nieuniknione przy wykrywaczach dynamicznych. charakteryzuja sie tym ze przy chodzeniu wykrywacz potrafi trzeszczec i wydawac czasem drobne piski, ale mozna sie do tego przywyczaic albo zmniejszyc czulosc,no chyba ze zaklocenia sa tak duze ze nie mozna szukac a to sie tez zdaza...podlaem link do ciagu postow czy wy tez to zauwazyliscie" tam jest troszke o przyczynach.pozdrawiam
godles Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Witam! Wielkie dzieki.Pytałem , bo w moim bartku też występuja tego typu zakłócenia.pozdrawiam!
Woluś Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Kolego yas z tą dyskryminacją żelaza w Musketerze to jest różnie i czasami wykopiesz żelazo, przeważnie większe i bardzo mocno skorodowane. Musketeer przy dłuższym spacerze jest ciężki co powoduje że przybywa masy mięśniowej:). Ale elektronika jest odłąćzana a kabel długi. Więć można elektronikę za pasek albo do plecaka i problem z głowy - polecam te rozwiązanie gdy się chce szukać w wodzie. Pozdrawam :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.