Skocz do zawartości

Wykrywacz do 1500 zł

Filip II

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Co prawda za troche wiecej jednak warto dolozyc :)

Garrett GTAx 550 - teraz juz go kupisz za 1649,- co jest bardzo dobra cena.

Pozdrawiam

kruku
www.poszukiwania.pl
Napisano
Ja proponuję wybrać albo militaria albo monety. Kupisz coś a póżniej będziesz żałował że nie jest to żyletka na monety. Za 1500 kupisz najtańszego Minelabana drobnicę,póżniej dozbieraj trochę i kup na militaria smętkowskiego (z drugiej ręki ok 600-500 zł).
Napisano
Witam!

Zdecydowanie wystarczy jeden wykrywacz.. Z drugiej ręki spory wybór w tej cenie a nowy np.XPADX100 lub Minelab Musketeer Advantage z drugą cewką gratis..

Pozdrawiam

VW
Napisano
oj tak tez kiedys zastanawialem sie nad musketeerem ale jest bardzo ciezki i ma jeden minus (przynajmniej dla mnie) - na dyskryminacji (jak tylko ja wlaczysz) wlasciwie calkowicie eliminuje zelazo. ja chodze z bartiem 4 i dyskryminacje (w trybie dynamicznym) ma fajna i monetki lowi niezle. jeden maly minus - czuly niestety na zaklucenia. a na statycznym po okopach da sie posmigac.

pozdrawiam
Napisano
zaklocenia. no tak rozpisano sie o nich szerzej tutaj
http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=194338

Rozmawialem o tym z tworca mojego wykrywacza i z innymi poszukiwaczami. wychodzi na to ze poprostu sa one nieuniknione przy wykrywaczach dynamicznych. charakteryzuja sie tym ze przy chodzeniu wykrywacz potrafi trzeszczec i wydawac czasem drobne piski, ale mozna sie do tego przywyczaic albo zmniejszyc czulosc,no chyba ze zaklocenia sa tak duze ze nie mozna szukac a to sie tez zdaza...

podlaem link do ciagu postow czy wy tez to zauwazyliscie" tam jest troszke o przyczynach.

pozdrawiam
Napisano
Kolego yas z tą dyskryminacją żelaza w Musketerze to jest różnie i czasami wykopiesz żelazo, przeważnie większe i bardzo mocno skorodowane. Musketeer przy dłuższym spacerze jest ciężki co powoduje że przybywa masy mięśniowej:). Ale elektronika jest odłąćzana a kabel długi. Więć można elektronikę za pasek albo do plecaka i problem z głowy - polecam te rozwiązanie gdy się chce szukać w wodzie. Pozdrawam :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie