tombak Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 jak jesteś niemcem i chcesz zdobyć tanią broń, to polecam ci plastikowego mp które sprzedają w sklepach ok 20 zł z zabawkomi albo na bazarach czy odpustach. jest leciutki-plastik, ale można go trochę obciążyć żywicą pomalować na jakiś metaliczny połysk, dorobić solidniejszy pasek i po sprawie. jak na początek wystarczy
das_reich Napisano 21 Sierpień 2005 Napisano 21 Sierpień 2005 no to jest dobre skaczesz w las a on .............. sie połamał:):):):):):)
tombak Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 das reich jak ktoś ma kasę to może sobie kupić metalową replikę , nie ma problemu.opisałem tani sposób na mp. nie musisz go stosować. pozdrawiamps. sprzedają też tanie odlewy aluminiowe do samodzielnego wykończenia.
das_reich Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 smieszne tombak ja mówiee na swoim przykładzie >) bo własnie ja mam taki wskoczyłem w las i mi lufa sie połamał:)HYHYYHY
tombak Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 to przynajmniej mała strata. ciekawe jak spisują się odlewy aluminiowe? pewnie są troszke lepsze trzymałeś może coś takigo w rękach ciekawi mnie jak to wygląda na żywo i czy warto w to inwestować. pozdrawiam
das_reich Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 odlew jest lepszy , waga jest praktycznie taka sama jak w oryginale ( przynajmniej czujesz ze cos trzymasz w rękach) dorabiasz kolbę i bakielity obrabiasz formę i malujesz na czarno> wygląda naprawde dobrze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.