KudłatyHD Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Napisano 12 Lipiec 2005 Zarezerwowałem wstępnie 10 miejsc w schronisku:)
leserek Napisano 14 Lipiec 2005 Napisano 14 Lipiec 2005 kudlaty- w sobote robie juz zaprawke...jade pod czestochowe na ognika wieczorem, wiec musicie trenowac zeby mnie 22go uchlac :))
KudłatyHD Napisano 14 Lipiec 2005 Autor Napisano 14 Lipiec 2005 Spokojnie spokojnie, ja jutro tez jade do Częstochowy hehe, jest pyszny GAb lany za 2,5 zł:))
leserek Napisano 18 Lipiec 2005 Napisano 18 Lipiec 2005 uuuuuuuuu, czestochowa zdobyta!!! po ciezkim boju, stwierdzam ze wiecej nie pije!!! PRZEZ TYDZIEN
KudłatyHD Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Napisano 20 Lipiec 2005 W piątek w Złotym Stoku zmienisz zdanie hehehePamiętajcie zabrac łopaty zaczynamy kopać juz w piątek.
simon07 Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Generał - pozdro i respekt dla Twojej żony - słyszałem od Mira, że w poszukiwaniu skarbów jest lepsza niż każda wykrywka. Tylko pozazdrościć. Pozdrawiam.
Bocian Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 Panowie jak chcecie sobie pogadać zapraszam na chat. Tutaj to zbędne nabijanie postów. Potem ciężko wyłowić potrzebne informacje z takiego imprezowego tekstu. Albo przenieście się na Towarzyskie ale nie tu.
KudłatyHD Napisano 9 Styczeń 2006 Autor Napisano 9 Styczeń 2006 Zdobyłem sporo nowych interesujących informacji na temat zagadek Złotego. Wart penetracji jest budynek mennicy, w którym są gdzieś ukryte podziemne wyjścia ewakuacyjne na wypadek napaści wroga.Pomieszczenia pod ratuszem też są dośc ciekawe i do tej pory też nieprzepadane, a według materiałów było kilka pozimomów.Może juz w tym sezonie będę dysponwał tam fajną bazą noclegową z pomoca Mira, i postaram się zorganizowąc jakąś ekspedycję hehe.NArazie trzeba zaczekać na zmianę burmistrza.
leserek Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 lepiej otwarcie napisz ze chcesz zebysmy znow z generalem przyjechali aby wspolnie sie napic...soku jablkowego.a nie takie tam zciemnianie.... pomyslim cos...pozdro tomek
KudłatyHD Napisano 10 Styczeń 2006 Autor Napisano 10 Styczeń 2006 hehe, Ty tylko o piciu. Tez napewno coś standardowo wypijemy:))) Ale poszukiwania są ważniejsze:)
general1006 Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 jasne kudłaty poszukiwania na I miejscu, może znajdziemy to Złoto Wrocławia i będziemy mieli co opijać.
KudłatyHD Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 Namierzyliśmy wczoraj pomieszczenie którego nie ma na planie. Ale z eksploracją zaczekamy do wiosny.Miro spokojnie. Wyjaśnie CI wszystko przez tel. :))
KudłatyHD Napisano 11 Maj 2006 Autor Napisano 11 Maj 2006 Byłem tydzień w Złotym. Dostałem info że drążą dalej sztolnie Czarna, pod wodospadem, na planach jest jeden tunel a po połowicznej eksporacji zawąłu widać że odchodzą 3. Więc troszkę sprawa się skomplikowała. każdego dnia wywożą ze sztolni 10 ton urobku.
tr Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 to komplemet:)dobra organizacja z twojej strony.jak dam rade to bede.....pozdrawiam
KudłatyHD Napisano 9 Czerwiec 2006 Autor Napisano 9 Czerwiec 2006 Mam nadzieję, że dziś będziesz w brzegu wtedy będzie wszystko jasne.zazwuczaj jestem na wszystkich Twojej osoby jeszcze nie widziałem, więc będę zaszczycony Ciebie poznać.O której dziś będziesz w Brzegu łaskawie powiesz nam czy raczej nie hehhe.My mamy wyjazd o 9-40 z Wrocławia. Licżę na to, że będziesz i się zameldujesz.
tr Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 pewnie juz pojechaliscie......ja dzisjaj jestem w warszawie bo wybieran sie do lasku na kole.bede napewno sledzil wasze odkrycia i napewno sie na jakims spotkamy.pochwalcie sie potem jak poszlo.powodzenia.
KudłatyHD Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Napisano 10 Czerwiec 2006 Ledwo wróciłem hehehe, zapraszam na impreze 24 w Kościanie.:)) Troszke fantów wyszło:))
tr Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 NIE BEDZIE MNIE WTEDY W KRAJU.A MACIE JAKIES WYKOPKI W OKOLICY WARSZAWY W LIPCU?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.