Skocz do zawartości

Złoty Stok

KudłatyHD

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 weeks later...
Napisano
Generał - pozdro i respekt dla Twojej żony - słyszałem od Mira, że w poszukiwaniu skarbów jest lepsza niż każda wykrywka. Tylko pozazdrościć. Pozdrawiam.
Napisano
Panowie jak chcecie sobie pogadać zapraszam na chat. Tutaj to zbędne nabijanie postów. Potem ciężko wyłowić potrzebne informacje z takiego imprezowego tekstu.
Albo przenieście się na Towarzyskie ale nie tu.
  • 4 months later...
Napisano
Zdobyłem sporo nowych interesujących informacji na temat zagadek Złotego.
Wart penetracji jest budynek mennicy, w którym są gdzieś ukryte podziemne wyjścia ewakuacyjne na wypadek napaści wroga.
Pomieszczenia pod ratuszem też są dośc ciekawe i do tej pory też nieprzepadane, a według materiałów było kilka pozimomów.
Może juz w tym sezonie będę dysponwał tam fajną bazą noclegową z pomoca Mira, i postaram się zorganizowąc jakąś ekspedycję hehe.
NArazie trzeba zaczekać na zmianę burmistrza.
Napisano
lepiej otwarcie napisz ze chcesz zebysmy znow z generalem przyjechali aby wspolnie sie napic...soku jablkowego.
a nie takie tam zciemnianie.... pomyslim cos...
pozdro tomek
  • 3 months later...
Napisano
Byłem tydzień w Złotym. Dostałem info że drążą dalej sztolnie Czarna, pod wodospadem, na planach jest jeden tunel a po połowicznej eksporacji zawąłu widać że odchodzą 3. Więc troszkę sprawa się skomplikowała. każdego dnia wywożą ze sztolni 10 ton urobku.
  • 4 weeks later...
Napisano
Mam nadzieję, że dziś będziesz w brzegu wtedy będzie wszystko jasne.
zazwuczaj jestem na wszystkich Twojej osoby jeszcze nie widziałem, więc będę zaszczycony Ciebie poznać.

O której dziś będziesz w Brzegu łaskawie powiesz nam czy raczej nie hehhe.
My mamy wyjazd o 9-40 z Wrocławia. Licżę na to, że będziesz i się zameldujesz.
Napisano
pewnie juz pojechaliscie......
ja dzisjaj jestem w warszawie bo wybieran sie do lasku na kole.bede napewno sledzil wasze odkrycia i napewno sie na jakims spotkamy.pochwalcie sie potem jak poszlo.powodzenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie