okejos Napisano 7 Marzec 2003 Autor Napisano 7 Marzec 2003 panowie zdjąłem ze strychu taka fotke w ramkach może ktos rozpozna stopień tego gościa???
bartekl23 Napisano 7 Marzec 2003 Napisano 7 Marzec 2003 Witam!Jest to najprawdopodobniej generał brygady. Jeżeli w środku wieńca jest 1 mały orzełek.Pzdr. bartekl23
crazyazbest Napisano 8 Marzec 2003 Napisano 8 Marzec 2003 Ja bym obstawał za majorem , haft na zdj. jest jaśniejszy od patki co waskazuje na srebrny haft na żółtym tle(major) a nie złoty haft na białym tle(generał brygady).Poza tym wzory haftu są podobne.Azbest
okejos Napisano 8 Marzec 2003 Autor Napisano 8 Marzec 2003 no własnie haft jest jasniejszy od tła ale..... jak sie przypatruje to skrzydła orła wychodżą za wieniec ..... moze to jakieś słuzby podciagnięte pod lufwaffe
vonadamski Napisano 8 Marzec 2003 Napisano 8 Marzec 2003 Witam!!!To jest major lotnictwa okejosie.Z powazaniem vonadamski
Pytanie
okejos
panowie zdjąłem ze strychu taka fotke w ramkach może ktos rozpozna stopień tego gościa???
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.