okejos Napisano 7 Marzec 2003 Autor Share Napisano 7 Marzec 2003 panowie zdjąłem ze strychu taka fotke w ramkach może ktos rozpozna stopień tego gościa??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 7 Marzec 2003 Autor Share Napisano 7 Marzec 2003 a to zblizenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 7 Marzec 2003 Share Napisano 7 Marzec 2003 Witam!Jest to najprawdopodobniej generał brygady. Jeżeli w środku wieńca jest 1 mały orzełek.Pzdr. bartekl23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazyazbest Napisano 8 Marzec 2003 Share Napisano 8 Marzec 2003 Ja bym obstawał za majorem , haft na zdj. jest jaśniejszy od patki co waskazuje na srebrny haft na żółtym tle(major) a nie złoty haft na białym tle(generał brygady).Poza tym wzory haftu są podobne.Azbest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 8 Marzec 2003 Autor Share Napisano 8 Marzec 2003 no własnie haft jest jasniejszy od tła ale..... jak sie przypatruje to skrzydła orła wychodżą za wieniec ..... moze to jakieś słuzby podciagnięte pod lufwaffe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 8 Marzec 2003 Share Napisano 8 Marzec 2003 Witam!!!To jest major lotnictwa okejosie.Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
okejos
panowie zdjąłem ze strychu taka fotke w ramkach może ktos rozpozna stopień tego gościa???
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.