czlopiur Napisano 9 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2005 Pytanie do znawców tematu:co sądzicie na temat tych butków http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54097179 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Witam.Dla mnie osobiście to badziew.Jeśli chcesz rekonstruować jakąś grupę niemiecką to powinny one być troche poszarpane".Ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie.Osobiście preferuję opinacze.Ale jeśli chcesz ich używać do jazdy konnej to jak najbardziej,hehe.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Dlaczego Paweł???Butki so ok. prawie idealne...skorzana podeszwa,podkowka...wystarczy podbic cwiekami i buty jak malowane!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robGD Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Zgadzam się z Albertem. Sam mam obszarpane oryginały" ale chyba się skuszę na te DDR. Nie będę żałował,jak je dobiję.A z 2 metrów prawie się nie różnią. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 A te podeszwy to nie mają gumowych podeszw?I mam jeszcze pytanie czy u szewca mozna bez problemu zamówić podkucie takich butów?Czy ktoś to już robił a jaęlsi tak to ile za to zapłacił?Będę wdzięczny za wszelkie infoi.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 Moje bundeswehrowskie, ze skorzaną podeszwą.Te z aukcji to austriaki, dosc dobre, ale tu: drogie.Maja GUMOWĄ podeszwe - nie da sie nic wbic. Nie kupujcie też całych gomocywch zemst Honeckera" - straszny szmelc...Austriaki są wygodne i podkucie obcasa wystarcza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 Cały ja. Cholewy troche wąskie, ale dla mnie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 Zapomniałech foty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 Buty są spoko, sam takie noszę i bardzo je chwalę, troszeczkę za wysokie tylko. Jeszcze jeden plus, BARDZO WYGODNE. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.