miro5671 Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Napisano 5 Czerwiec 2005 Prosze was o pomoc w identyfikacji tej radzieckiej lunetki 1940r.Do jakiego karabinka była dostawiana ? Pozdrawiam Miro.
grove3 Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 Myślę że nie trzeba mieć zbyt rozwiniętej wyobraźni żeby to zobaczyć bez tłumaczenia .Ale może mała ankietka :Ile godzin zajęło by ci przerobienie tego na to ?Dodatkowy, bodźcem może być cena obydwu optyk Mosin ok 200pln g43 ok 500$ .Ja się w to nie bawię i nie mam zamiaru ale jeżeli komuś jest potrzebne do rekonstrukcji i kiepsko z pieniędzmi to myślę że 4h pracy No i z montażem trochę więcej zabawy ale zawsze można coś wykombinowaćNie chodzi o dokłądną replikę-może imitowaćWiem że bardzo chciałeś pokazać że posiadasz wiedzę ale nie o to chodzi.Ja myślę że to jest najlepsza luneta do przeróbki na ZF4.Co do SVD nie chcę się sprzeczać bo forum nie jest od tego,ale może kiedyś się zgadamy jak będzie czas , pojedziemy do czech i nie dość że zobaczysz orginalnie zamontowaną to jeszcze będziesz mógł sobie z niej haratnąć.Co złego to nie jaPozdr
miro5671 Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Napisano 5 Czerwiec 2005 Prosze was o pomoc w identyfikacji tej radzieckiej lunetki 1940r.Do jakiego karabinka była dostawiana ? Pozdrawiam Miro.
grove3 Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 WitamTo jest optyka od Mosina Później czasami była montowana też czasami w KBKAKPo małych przeróbkach może imitować lunetkę do G 43Pozdr
grove3 Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 I jeszcze jedno mało kto się z tym zgadza ale ja widziałem też taką w SWD Pozdr
Pytanie
miro5671
Prosze was o pomoc w identyfikacji tej radzieckiej lunetki 1940r.Do jakiego karabinka była dostawiana ? Pozdrawiam Miro.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.