garbaty Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Napisano 2 Czerwiec 2005 Witam wszystkich poszukiwaczy.Od pewnego czasu jestem w posiadaniu takiej oto plakietki wykonanej z brazu. Interesuje mnie co moglo znajdowac sie na brakujacych tarczach.Z göry dziekuje za pomoc
mietek Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 Heh, wygada jak zamek w Kwidzyniu.Odznaka pamiatkowa jakiegos rajdu samoachodowego, Prusy Zachodnie.
garbaty Napisano 3 Czerwiec 2005 Autor Napisano 3 Czerwiec 2005 Chodzilo mi o brakujace tarcze , co moglo na nich byc.
garbaty Napisano 3 Czerwiec 2005 Autor Napisano 3 Czerwiec 2005 Masz racje to jest zamek w Kwidzynie,musze sprostowac,to nie jest medal to jakas plakieta z rajdu pokazowego auto moto klubu okregu nadwislanego srednica 8 cm, to bylo do czegos przymocowane,byc moze wozil to ktos w swoim aucie na desce rozdzielczej.
Pytanie
garbaty
Witam wszystkich poszukiwaczy.Od pewnego czasu jestem w posiadaniu takiej oto plakietki wykonanej z brazu. Interesuje mnie co moglo znajdowac sie na brakujacych tarczach.Z göry dziekuje za pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.