Andrzej18 Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Napisano 2 Czerwiec 2005 Mam pytanie do użytkowników wykrywacza o nazwie cyklop, czy jesteście z niego zadowoleni, co najczęściej znajdujecie i na jakiej głębokości ? Wiem , że ten sprzet jet jednym z najtańszych i sam nie jestem z niego zadowolony ale jestem ciekaw czy inni też z nim szukają.pozdrawiam
past Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 to sprzęt sprzed kilku lat , sprawdz w historii tego forum
Magach7 Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 Cyklop 1 czy Cyklop 2? Ja akurat mam ten 2gi model i mi się podoba :-)
rafalno Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 Magach7, a na jakich ustawieniach pracujesz? cyklop2 wydaje mi się trochę niestabilny, popiskuje w trakcie przemiatania.Moje ustawienia:tryb pracy, przeważnie dynamicznyczułość, maxdyskryminacja, przeważnie połowa skaliczas analizy sygnału, 150mspróg włączenia sygnału dżwiękowego,26pozdrawiam
Magach7 Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 niestety w zależności od terenu muszę zmieniać wszystko!
elektrit1 Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 Mam cyklopa 1,w zasadzie sprzęt jest dobry.Osiągi to kapselz butelki po piwie -20 cm,puszka po farbie 50 cm.Sprzęt ma tę dziwną cechę że się męczy-po dwu godzinach pracy zaczyna żyć swoim zyciem,trzeba go wyłaczyc na 15 min.Mógłby być lepiej wyważony-męczy rękę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.