pol Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Napisano 1 Czerwiec 2005 Witam ostatnio dosłownie za grosze udało mi sie dostasc ten o to plecak.Co możecie o nim powiedziec, wydaje mi sie ze niemiecki.Wykonany jakby z brezentu kolor beżowy z wstawkami skórzanymi z jasnego brązu.pozdro pol
pol Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Napisano 19 Czerwiec 2005 Witam imperorr, a powiedz jesli moge wiedziec na czy opierasz swoje przekonanie, bo na innym forum 0 PS dostałem odp. ze jest to wersja powojenna turystyczna z wykorzystaniem elementów 2 wojennych krojem zblizona do tego z konca wojny.Ale to własnie moze byc błedne stwierdzeniepozdro pol
imperorr Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 moge sie mylic." watpliwosc mam przez te nity,niewidzialem polecaka ktory ma nitowane paski. boczne kieszenie wygladaja identycznie i kolor tesz jak z ww2.
pol Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Napisano 19 Czerwiec 2005 Co do nitów to racja, może to byc plecak powojnie poprostu wzmocniony nitami.Ale musze powiedziec ze po twojej wypowiedzi moje nadziej nie jako odzyły, ze to może on jednak byc z epoki.A masz moze jakies fotki, czy rysunki, czy moze opisy.Z drugiej strony powstał , kurde nie wiem jak to nazwac, mały galimatias, dlatego moze i w tymuzyksam jakas od ciebie pomoc.Podaje link do innego mojego plecaka, który na german militaria został zidentyfikowany , jako własnie tropical, a z kolei na wczesniej wspomnianym forum , ze to niekoniecznie jest tropikal, z reszta jak mozesz to rzuc okiem równierz na wypowiedzi i spróbuj sie ustosunkowac.O to link: http://www.germanmilitaria.com/Heer/photos/H61650.html , z tym ze mój jest troszke ciemniejszy , kolor bardziej oliwkowyz góry dzieki za pomocpozdro pol
pol Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Napisano 1 Czerwiec 2005 Witam ostatnio dosłownie za grosze udało mi sie dostasc ten o to plecak.Co możecie o nim powiedziec, wydaje mi sie ze niemiecki.Wykonany jakby z brezentu kolor beżowy z wstawkami skórzanymi z jasnego brązu.pozdro pol
Pytanie
pol
Witam ostatnio dosłownie za grosze udało mi sie dostasc ten o to plecak.Co możecie o nim powiedziec, wydaje mi sie ze niemiecki.Wykonany jakby z brezentu kolor beżowy z wstawkami skórzanymi z jasnego brązu.
pozdro pol
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.