okejos Napisano 4 Marzec 2003 Autor Share Napisano 4 Marzec 2003 taka dziwna ładownica moze ktoś pomoże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 4 Marzec 2003 Autor Share Napisano 4 Marzec 2003 taka dziwna ładownica moze ktoś pomoże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 4 Marzec 2003 Autor Share Napisano 4 Marzec 2003 a to druga fota - tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marzec 2003 Share Napisano 5 Marzec 2003 Dla mnie bomba!!Kształtem przypomina skórzaną od mannlichera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marzec 2003 Share Napisano 5 Marzec 2003 To jest austriacka ładownica metalowo-skórzana. tzn skórzana była przykrywka z paskiem do zapinania. Widziałem kiedyś takie na zdjęciu archiwalnym. Pozdrawiam Funky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 5 Marzec 2003 Share Napisano 5 Marzec 2003 Ale bajer. Gdzieś to trafił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 5 Marzec 2003 Share Napisano 5 Marzec 2003 Niestety nie mam linka, ale jest na www artykuł o wszystkich modelach ładownic austiackich, w tym i takiej. Zobaczę na PC w domu może mam ten link, a jak nie to niestety zostaje Ci szukanie tejże strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
okejos
taka dziwna ładownica moze ktoś pomoże ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.