Frozzer Napisano 3 Marzec 2003 Autor Napisano 3 Marzec 2003 http://allegro.pl/show_item.php?item=10990736reszta bez komentarza
miq Napisano 3 Marzec 2003 Napisano 3 Marzec 2003 Szczerze mówiąc ja w to wierze.Nawet mi sie różdzka wygina.ale zeby ja kupowac to przegiecie,wole sobie sam wyciąc z galezi.Pozdrawiam miq
Gość Napisano 4 Marzec 2003 Napisano 4 Marzec 2003 A ja czasem znajduję bez różdżki. Po prostu wiem, że tam coś będzie i z reguły jest ;-))).Pozdrawiam
proscan Napisano 5 Marzec 2003 Napisano 5 Marzec 2003 Rożdżkarzy dzielimy na:tych co się wydaje że coś potrafią wykryć i tych co wiedzą, że nic nie potrafią wykryć a przy tym wiedzą że inni nie wiedzą, że oni nic nie potrafią wykryć. Innymi słowy: na niedoinformowanych i na zwykłych złodziei-naciągaczy.Jeszcze jest 3 kategoria: jajcarze.Piotr
woytas Napisano 6 Marzec 2003 Napisano 6 Marzec 2003 a propo rozdzkarzy polecam program TVN - usterka" - cuda i dziwy... (jak sie pisze rozdzkarze???) :P
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.