Skocz do zawartości

jaki model tesoro wybrać?

mmsim

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam
zastanawiam sie nad zakupem tesoro w cenie około 1500 zł.Kiedyś troche chodziłem z tesoro silwer sabre u max znajomego ale niewidze tego modelu w sprzedaży,co wybrac.Pozdrawiam
Napisano
Kilka lat temu Tesoro postanowiło zastąpić dwa wykrywacze: Silver Sabre uMAX i Cutlass II uMAX jednym i jest to Silver uMAX. Wyższy model to Cibola i tych dwóch możesz wybrać.
  • 2 weeks later...
Napisano
aha chyba się na Cibola zdecyduje ale prosze o jakies info czy on sie nadeje na moentki i do lasu też,jak w nim działa dyskrywinvji i ogólnie piszcie czy warto go brac!
Pzdr
Napisano
Cibola weszła na rynek lekko ponad pół roku temu i w Polsce może być ok.8÷10 egz. Jest mała szansa abyś uzyskał odpowiedź od użytkownika na tym forum. Jeżeli znasz j. angielski znajdziesz sporo wypowiedzi na forum Tesoro, na które wejdziesz z ich strony.
Napisano
Ja używam Ciboli już od dwóch miesięcy jak narazie sprawuje się super. Mam również C.Scopa 1220 XDP i szczerze mówiąc Tesoro bierze głębiej. Znalazłem już nim sporo monetek i nie tylko. Jest dobry zarówno na militaria jak i na monety. Polecam

Pozdrawia Enes

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie