mmsim Napisano 28 Maj 2005 Autor Napisano 28 Maj 2005 witamzastanawiam sie nad zakupem tesoro w cenie około 1500 zł.Kiedyś troche chodziłem z tesoro silwer sabre u max znajomego ale niewidze tego modelu w sprzedaży,co wybrac.Pozdrawiam
Raned Napisano 28 Maj 2005 Napisano 28 Maj 2005 Kilka lat temu Tesoro postanowiło zastąpić dwa wykrywacze: Silver Sabre uMAX i Cutlass II uMAX jednym i jest to Silver uMAX. Wyższy model to Cibola i tych dwóch możesz wybrać.
mmsim Napisano 6 Czerwiec 2005 Autor Napisano 6 Czerwiec 2005 aha chyba się na Cibola zdecyduje ale prosze o jakies info czy on sie nadeje na moentki i do lasu też,jak w nim działa dyskrywinvji i ogólnie piszcie czy warto go brac!Pzdr
Raned Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 Cibola weszła na rynek lekko ponad pół roku temu i w Polsce może być ok.8÷10 egz. Jest mała szansa abyś uzyskał odpowiedź od użytkownika na tym forum. Jeżeli znasz j. angielski znajdziesz sporo wypowiedzi na forum Tesoro, na które wejdziesz z ich strony.
Enes Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 Ja używam Ciboli już od dwóch miesięcy jak narazie sprawuje się super. Mam również C.Scopa 1220 XDP i szczerze mówiąc Tesoro bierze głębiej. Znalazłem już nim sporo monetek i nie tylko. Jest dobry zarówno na militaria jak i na monety. Polecam Pozdrawia Enes
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.