Skocz do zawartości
  • 0

ładownica

haupttman

Pytanie

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wielkie dzięki drodzy koledzy, przekonaliście mnie w 100procentach, że ładownica ta jest do P-08! A jeśli ktoś jest zainteresowany, to proszę o propozycje! Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!!!
Napisano

Panowie, no ktoś musi wiedzieć do czego jest ta ładownica! Może to zdjęcie w czymś pomoże? Jeszcze raz bardzo proszę o pomoc w identyfikacji!

Napisano
O ile się nie mylę to ładownica do P08.Używana do pistoletu w wersji artyleryjskiej jak i morskiej.Była noszona na pasku nośnym który przechodził przez ramię.Gdybyś przypadkiem chciał sie jej pozbyć ,jestem zainteresowany.
pozdrawiam,
Darek.
Napisano
Miałem kiedyś kaburę do wersji artyleryjskiej i brakowało mi takiej ładownicy,szukałem w literaturze żeby zrobić choć kopię.Znalazłem kilka fotek marynarzy i artylerzystę który miał właśnie taką ładownicę jak Twoja.
Pozdrawiam,
Darek.
Napisano
Szczerze mówiąc to wydaje mi się że te przegrody są troszke za wąskie jak na magazynek od P-08.Sam nabój z ledwością się mieści.Ale się nie zprzeczam, bo widzę taką pierwszy raz!
Napisano
nie zapominaj, ze w magazynku naboje umieszczone sa po skosie, a nie wpoprzek. dlatego moga wchodzic z ledwoscia

i wg mnie to ladownica na magazynki do p08

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie