Pit_100 Napisano 24 Maj 2005 Autor Napisano 24 Maj 2005 Ja trochę szukałem, ale z reguły trafiają się niemieckie łuski od mausera i full łusek od pepeszy. Jedyną konkretną rzeczą którą znalazłem była niemiecka maska p.gazowa. Piszcie. Pozdro. P.S. wiem że już był taki wątek.
kocur Napisano 24 Maj 2005 Napisano 24 Maj 2005 Sądząc po dołkach - a raczej ich mnogości chyba wiadomo że sporo tam się przewaliło typa .... Ja tam byłem dwa razy ale bez rewelacji ..... są lepsze miejsca - znaczy mniej skopane.A co do fantów - to też nie powaliły ...pozdrawiam - kocur !
Pit_100 Napisano 24 Maj 2005 Autor Napisano 24 Maj 2005 Dzięki. Dołki są niezłe. Raz widziałem taki z półtora metrowy. Może ktoś się pochwali tym co znalazł.
Piorek Napisano 24 Maj 2005 Napisano 24 Maj 2005 Potwierdzam Kocur, bylem tam w zeszlym tygodniu poltorej godziny poszlo w diably, nawet odlamki wyzbierane:( Ale w pore sie opamietalem, zmiana miejscowki i fanty byly:)Piorek
ARTI123 Napisano 24 Maj 2005 Napisano 24 Maj 2005 witamco wy z tym Wieliszewem,las jest prywatny wszyscy tam kopią i zasypują dołki po sobie.(hehehe)To co robią te dziury zostawione przez wykopkowiczów"!!!!ps.jak złapię h... to z...biępozdrawiam tych co dołki zasypująarti
Chińczyk Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 Witam też ostatnio tam bywałem, ale już tam raczej nie będę bywał te ogromne krety są na prawdę wspaniałe jedyny fant ciekawy który znaleźliśmy z Kocurem to szerszeń w ulewę który z nami dzielił pomieszczenie dla snajpera na dziki hehehe. Aha ten snajper jest zajebisty bo przy lesie rozsypuje paszę a potem wali do nich jak lecie, będzie miał łatwiej jak tam położy ze dwie miny przeciw piechotne hehe. Pozdrowienia dla Kocura i Tominiewa:)))))
kocur Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 Włąśnie to jest taki las. Myśliwi idą na łatwiznę i budują ambonę na skraju lasu - po czym 30 m. dalej rozsypują karmę. Dzik wyłazi a myśliwy" wali do niego. Sport jak cholera. A co do wykopkowiczów - sytuacja jest podobna - zero etyki.Żeby tam pojawiły się fanty - niestety trzeba kolejnej wojny. W każdym razie okopy już są.Pozdrawiam - kocur!
Pit_100 Napisano 25 Maj 2005 Autor Napisano 25 Maj 2005 A ktoś szukał w pobliżu torów albo jeziorka??
Chińczyk Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 Tak tam też przekopane jedyne fanty to śruby od podkładów kolejowych katiusza hehe już ją ktoś wykopał i życzę powodzenia jak zadzwoni z Tokio :))))no i granat F1 Pozdrawiam
Pit_100 Napisano 26 Maj 2005 Autor Napisano 26 Maj 2005 A jakieś większe łuski ktoś znalazł?? Chodzi mi o łuski artyleryjskie lub inne.
Pit_100 Napisano 26 Maj 2005 Autor Napisano 26 Maj 2005 Nie możliwe że nikt tam nic ostatnio nie znalazł. Po prostu nikt się nie chce dzielić swoimi znaleziskami.
Tominew Napisano 26 Maj 2005 Napisano 26 Maj 2005 Witam Pit!!! No dobrze jak nikt nie chce sie podzielić to może ja rozruszam bardziej wątek. To sa ostatnie fanty z okolicy Wieliszewa, a dokładnie przy torach.
Tominew Napisano 26 Maj 2005 Napisano 26 Maj 2005 Co do z ciekawszych znalezisk, to trafiłem stalowa klamre SS, manierkę niemiecką, katiuszę kalibru 300mm , odznakę szturmowa, czysty nieśmietelnik itd
Tominew Napisano 26 Maj 2005 Napisano 26 Maj 2005 Co do z ciekawszych znalezisk, to trafiłem stalowa klamre SS, manierkę niemiecką, katiuszę kalibru 300mm , odznakę szturmowa, czysty nieśmietelnik itd
Pit_100 Napisano 26 Maj 2005 Autor Napisano 26 Maj 2005 Dzięki za odp. Tych łusek od rakietnic też kilka znalazłem i ostanio F1 ale bez zapalnika.
kocur Napisano 26 Maj 2005 Napisano 26 Maj 2005 Już Ty mu Tomi nie opowidaj co wychodzi na Wieliszewie - bo chłopak gotów wynająć Fadrome na wykopki ;-)Pozdrawiam i do niedzieli - kocur!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.