Skocz do zawartości

Czy ktoś szukał w okolicah Wieliszewa?? Co znalazł??

Pit_100

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja trochę szukałem, ale z reguły trafiają się niemieckie łuski od mausera i full łusek od pepeszy. Jedyną konkretną rzeczą którą znalazłem była niemiecka maska p.gazowa. Piszcie. Pozdro. P.S. wiem że już był taki wątek.
Napisano
Sądząc po dołkach - a raczej ich mnogości chyba wiadomo że sporo tam się przewaliło typa .... Ja tam byłem dwa razy ale bez rewelacji ..... są lepsze miejsca - znaczy mniej skopane.
A co do fantów - to też nie powaliły ...

pozdrawiam - kocur !
Napisano
Potwierdzam Kocur, bylem tam w zeszlym tygodniu poltorej godziny poszlo w diably, nawet odlamki wyzbierane:( Ale w pore sie opamietalem, zmiana miejscowki i fanty byly:)
Piorek
Napisano
witam
co wy z tym Wieliszewem,las jest prywatny wszyscy tam kopią i zasypują dołki po sobie.(hehehe)
To co robią te dziury zostawione przez wykopkowiczów"!!!!
ps.
jak złapię h... to z...bię
pozdrawiam tych co dołki zasypują
arti
Napisano
Witam też ostatnio tam bywałem, ale już tam raczej nie będę bywał te ogromne krety są na prawdę wspaniałe jedyny fant ciekawy który znaleźliśmy z Kocurem to szerszeń w ulewę który z nami dzielił pomieszczenie dla snajpera na dziki hehehe. Aha ten snajper jest zajebisty bo przy lesie rozsypuje paszę a potem wali do nich jak lecie, będzie miał łatwiej jak tam położy ze dwie miny przeciw piechotne hehe. Pozdrowienia dla Kocura i Tominiewa:)))))
Napisano
Włąśnie to jest taki las. Myśliwi idą na łatwiznę i budują ambonę na skraju lasu - po czym 30 m. dalej rozsypują karmę. Dzik wyłazi a myśliwy" wali do niego. Sport jak cholera. A co do wykopkowiczów - sytuacja jest podobna - zero etyki.
Żeby tam pojawiły się fanty - niestety trzeba kolejnej wojny. W każdym razie okopy już są.

Pozdrawiam - kocur!
Napisano
Tak tam też przekopane jedyne fanty to śruby od podkładów kolejowych katiusza hehe już ją ktoś wykopał i życzę powodzenia jak zadzwoni z Tokio :))))no i granat F1
Pozdrawiam
Napisano

Witam Pit!!! No dobrze jak nikt nie chce sie podzielić to może ja rozruszam bardziej wątek. To sa ostatnie fanty z okolicy Wieliszewa, a dokładnie przy torach.

Napisano
Co do z ciekawszych znalezisk, to trafiłem stalowa klamre SS, manierkę niemiecką, katiuszę kalibru 300mm , odznakę szturmowa, czysty nieśmietelnik itd
Napisano
Co do z ciekawszych znalezisk, to trafiłem stalowa klamre SS, manierkę niemiecką, katiuszę kalibru 300mm , odznakę szturmowa, czysty nieśmietelnik itd
Napisano
Już Ty mu Tomi nie opowidaj co wychodzi na Wieliszewie - bo chłopak gotów wynająć Fadrome na wykopki ;-)

Pozdrawiam i do niedzieli - kocur!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie