Pantherg Napisano 24 Maj 2005 Autor Napisano 24 Maj 2005 Podniecony ostatnimi trafieniami kolegów z forum,postanowiliśmy ekipa wybrać się w niedziele na mierzeje... poza dzikiem i b. miłym strażnikiem leśnym,który nie ukarał nas mandatem i poinformował,że przed nami były tu już tysiące ludzi z wykrywkami... trafiło się co nieco...
Pantherg Napisano 24 Maj 2005 Autor Napisano 24 Maj 2005 ja trafiłem 2 chałery, nawet fajne stany ,żadnych dziur ,resztki farby w jednym podpis właściciela Beha" , a kumpel znalazł piękny garłacz,mag. do szturma,no i śledź do celty... pfeningów nie licze za trafienia...;)
the_tuna Napisano 24 Maj 2005 Napisano 24 Maj 2005 no tak ...poznaliśmy po dzikach:)....fajne zwierzaki oswojone i jedzą z ręki:)..ale strażnik to mnie zdziwił choć przeważnie to tam SG szuka dziury w całym.....pzdr.chinczyk
KudłatyHD Napisano 24 Maj 2005 Napisano 24 Maj 2005 Tez spotkalimy z Mirkiem dziczki:)), tylko, ze praktycznie zero fantw oprucz guzikow :groszkow i krigsmarine.
KudłatyHD Napisano 24 Maj 2005 Napisano 24 Maj 2005 Tez spotkalimy z Mirkiem dziczki:)), tylko, ze praktycznie zero fantw oprucz guzikow :groszkow i krigsmarine.
Pantherg Napisano 24 Maj 2005 Autor Napisano 24 Maj 2005 na szczescie SG nie spotkalismy... chociaz rzeczywiscie do granicy nie daleko... moze w czwartek ,albo niedziele ich spotkamy...;) nic straconego...
miro5671 Napisano 24 Maj 2005 Napisano 24 Maj 2005 Te niemieckie nakrycia głowy,to chyba w jakimś bagienku wyszły....???? Myślę,że od strony zalewu...Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.