mikita2003 Napisano 21 Maj 2005 Autor Share Napisano 21 Maj 2005 witam szukam ludzi z opolszczyzny aby razem pokopac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 to nie to forum - idź na Spotkania, integracje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikita2003 Napisano 30 Maj 2005 Autor Share Napisano 30 Maj 2005 a gdzie jestem??? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baczyp Napisano 3 Czerwiec 2005 Share Napisano 3 Czerwiec 2005 z jakiej części opolszczyzny jesteś? Ja co prawda kopię niewiele, bardziej lubię oglądać stan faktyczny ciekawych miejsc, fortyfikacji itp. zwłaszcza tych nieoficjalnych.Pomieszkuję 30 km od opola w kierunku na wschódpozdrawiam ziomka z województawabaczyp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarrecki Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 ja jestem z nysy, tez mało kopie. Własciwe jestem początkujący:) Ale mam zapał i checi a to sie chyba liczy :) Moze spotkanie przy piwku aby omówic jakąs wyprawe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 siemkastaram sie czesto bywac w okolicach nysy wiec nie pogardze towarzystwem najlepiej z wykrywka, planuje nawet wypad ale nie okreslam czasu.kluczbork tomek pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.