szperacz Napisano 20 Maj 2005 Autor Napisano 20 Maj 2005 Ostatnio w lasku znalazłem taka oto blachę , wszystko wskazuje na to że to jest- rejestracja samochodowa , tylko z jakiego okresu ???? . Czy ktoś ma wiedzę w tym temacie.pozdrawiam szperacz
szperacz Napisano 21 Październik 2005 Autor Napisano 21 Październik 2005 Witam Niestety , rejestracji już nie mam .pozdrawiamszperacz
bianiaczu Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 Jestem kolekcjonerem tablic rejestracyjnych - czy była by mozliwość zakupu tej tablicy - bardzo by mi zależało( bianiaczu@wp.pl )
bianiaczu Napisano 22 Październik 2005 Napisano 22 Październik 2005 A czy była by mozliwość ustalenia gdzie ( u kogo ) jest .Oferuje cenę 1000 zł
szperacz Napisano 20 Maj 2005 Autor Napisano 20 Maj 2005 Ostatnio w lasku znalazłem taka oto blachę , wszystko wskazuje na to że to jest- rejestracja samochodowa , tylko z jakiego okresu ???? . Czy ktoś ma wiedzę w tym temacie.pozdrawiam szperacz
Pytanie
szperacz
Ostatnio w lasku znalazłem taka oto blachę , wszystko wskazuje na to że to jest- rejestracja samochodowa , tylko z jakiego okresu ???? . Czy ktoś ma wiedzę w tym temacie.
pozdrawiam
szperacz
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.