aklog Napisano 18 Maj 2005 Autor Napisano 18 Maj 2005 Witam, pytanie maglowane od chwili gdy ludzie zaczęli kopać: jestem narazie poszukiwaczem-żółtodziobem. Szukam dobrego i stosunkowo taniego (do 900zł) wykrywacza z przeznaczeniem głównie na militaria.Przymierzam się do np. Garretta Ace 250, ale mogę się mylić bo co wie nowy? BŁAGAM o krótkie aczklolwiek treściwe porady ludzi co już iejeden las przeryli" BARDZO PROSZĘ O POMOC, szukając w archiwum niewiele znalazłem...
past Napisano 19 Maj 2005 Napisano 19 Maj 2005 ACE 250 to nie jest najlepszy wybór na militaria, twoje pytanie było setki razy zadawane na tym forum , spójrz na dół strony jest funkcja szukaj"u poszukaj. NAPRAWDĘ DUŻO ZNAJDZIESZOgólnie musisz się zastanowić czy chcesz kopać wszystko , czy odpuszczasz sobie drobiazgi?Do wybory w tej cenie masz : kilka wykrywaczy PI czyli bez dyskryminacji - minus jak odwidzą ci sie militariaHS 3 popularnego smętka - słaba dyskryminacja ale dobre zasiegi w gruncieMoże RUTUS ultra ale to jak chcesz mieć bardziej uniwersalny sprzęt.Wtedy też rozważ ACE 250No za troche więcej masz jeszcze Rutusa Solarisa Nieraz na allegro za około 1000 trafiają się wykrywacze zachodnie , starsze modele ale wciąż dobre.
inio_01 Napisano 21 Maj 2005 Napisano 21 Maj 2005 Ja postawil bym na Bartka IV zasiegi ma spoko przy stabilnej pracy wykrywacza i doskonale dzialajacej dyskryminacji bez zadnych kompromisow ( jak w wykrywce wyzej )dodatkowo posiada prawdziwy tryb dynamicznyPozdrawiam
Pit_100 Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 Ja mam Penetratora i nie narzekam. Polecam wszystkim. Pozdrawiam
kocur Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 Siema Pit !Wyrobisz sobie zdanie o Penetratorze po pierwszych wykopkach z kumplami z innymi ( nawet do 1000 zł ) wykrywaczami ;-)Pozdrawiam - kocur !
gibki9 Napisano 29 Maj 2005 Napisano 29 Maj 2005 spzredam ci moja wykrywke jak cos pisz na priva,dobra i w miare tania ,prawie nowa.
Pit_100 Napisano 30 Maj 2005 Napisano 30 Maj 2005 Dzięki, ale ja nie chcę twojej wykrywki. Mam swoją, która jest dla mnie ok. Pozdrawiam
dygacHQ Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 ja ostatnio śmigałem na Prospectorze brata i sprzęt naprawdę OK - militaria pierwsza klasa ale z drobnicą ciut gorzej szczególnie tą głębiej zakopaną
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.