stedke Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 MaciekC nie napisalem ze sprzedal bym do niemeic czy innego panstwa.jezeli wykopuje cos fajnego to zostawiam to dla siebie lub na wymiane z innymi maniakami.gdyz z tego mam satysfakcje.nie bawia mnie rzeczy oddam do muzeum to moze dadza mi dyplom"raz juz oddalem jakiegos zgnitego wykopka i mialem przez to wiecej nieprzyjemnosci jak jakiej kolwiek satysfakcji.wiec prosze nie pisz mi ze zle patrze na ta sprawe,po prostu mam swoj poglad na takie rzeczy i to uszanuj.gdybym wykopal tygrysa czy inne zwierze (hehe)tez bym nie rozpowiedzial tego aby mi nie zabrali.wolal bym zachowac dla siebie w tzszopie" i czekac na milion w totaka az zaczne resteurowac jak pozwolic aby zgnil na podworku jakiegos muzeum lub zostal wlasnie po cichu sprzedany przez panstwo do innego kraju.z pozdrowieniami HLAJ LITRA!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Przepraszam MaciekC, ale boli mnie jak widze, jak zabytki leza/stoja pod chmurka i rdzewieja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 okejos-pod jakim Kurowem ta cobra-tym między Lublinem a Puławami??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 mietek mi tez się to nie podoba. prawde mówiąc przezyłem lekki szok jak to tak wszystko zobaczyłem na kupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 18 Maj 2005 Autor Share Napisano 18 Maj 2005 tam zrąbano 3 cobry. jedna spadła nad wieprzem. druga w rudzie (kier deblin) a trzecia 3 km od drogilublin wa-wa w kierynku konskowoli (nie kurowa sorry :)) ) tam z vonadamskim wykopaliśmy smigło które jest (było) polaczone z silnikiem nie mozna tego ruszyc było.z tej co spadła nad wieprzem to gdzies jest silnik w rowie meloracyjnym. jest jeszcze po drugiej stronie wisły na wys puław he 111 znalezlismy resztki blach elementy i kawał osłony pancernej tylniego strzelca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 W piascie silnika bylo dzialko. Ostalo sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 19 Maj 2005 Autor Share Napisano 19 Maj 2005 nie wiem, mozliwe my odkopaliśmy jeedną łoparę smigła ale sie okazało ze połączona z reszta i nie mozna ruszyc i zostawilismy, bo... mielismy jedna sapereczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roberto Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 Nad wieprzem" może w okolicach Lubartowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 21 Maj 2005 Autor Share Napisano 21 Maj 2005 nie. wieprz koło mostu na trasie lublin warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.