Skocz do zawartości

browing 12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
MaciekC nie napisalem ze sprzedal bym do niemeic czy innego panstwa.
jezeli wykopuje cos fajnego to zostawiam to dla siebie lub na wymiane z innymi maniakami.gdyz z tego mam satysfakcje.nie bawia mnie rzeczy oddam do muzeum to moze dadza mi dyplom"raz juz oddalem jakiegos zgnitego wykopka i mialem przez to wiecej nieprzyjemnosci jak jakiej kolwiek satysfakcji.
wiec prosze nie pisz mi ze zle patrze na ta sprawe,po prostu mam swoj poglad na takie rzeczy i to uszanuj.
gdybym wykopal tygrysa czy inne zwierze (hehe)tez bym nie rozpowiedzial tego aby mi nie zabrali.wolal bym zachowac dla siebie w tzszopie" i czekac na milion w totaka az zaczne resteurowac jak pozwolic aby zgnil na podworku jakiegos muzeum lub zostal wlasnie po cichu sprzedany przez panstwo do innego kraju.
z pozdrowieniami
HLAJ LITRA!!:)
Napisano
tam zrąbano 3 cobry. jedna spadła nad wieprzem. druga w rudzie (kier deblin) a trzecia 3 km od drogilublin wa-wa w kierynku konskowoli (nie kurowa sorry :)) ) tam z vonadamskim wykopaliśmy smigło które jest (było) polaczone z silnikiem nie mozna tego ruszyc było.
z tej co spadła nad wieprzem to gdzies jest silnik w rowie meloracyjnym. jest jeszcze po drugiej stronie wisły na wys puław he 111 znalezlismy resztki blach elementy i kawał osłony pancernej tylniego strzelca
Napisano
nie wiem, mozliwe my odkopaliśmy jeedną łoparę smigła ale sie okazało ze połączona z reszta i nie mozna ruszyc i zostawilismy, bo... mielismy jedna sapereczkę

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie