Skocz do zawartości

browing 12

Rekomendowane odpowiedzi

MaciekC nie napisalem ze sprzedal bym do niemeic czy innego panstwa.
jezeli wykopuje cos fajnego to zostawiam to dla siebie lub na wymiane z innymi maniakami.gdyz z tego mam satysfakcje.nie bawia mnie rzeczy oddam do muzeum to moze dadza mi dyplom"raz juz oddalem jakiegos zgnitego wykopka i mialem przez to wiecej nieprzyjemnosci jak jakiej kolwiek satysfakcji.
wiec prosze nie pisz mi ze zle patrze na ta sprawe,po prostu mam swoj poglad na takie rzeczy i to uszanuj.
gdybym wykopal tygrysa czy inne zwierze (hehe)tez bym nie rozpowiedzial tego aby mi nie zabrali.wolal bym zachowac dla siebie w tzszopie" i czekac na milion w totaka az zaczne resteurowac jak pozwolic aby zgnil na podworku jakiegos muzeum lub zostal wlasnie po cichu sprzedany przez panstwo do innego kraju.
z pozdrowieniami
HLAJ LITRA!!:)

tam zrąbano 3 cobry. jedna spadła nad wieprzem. druga w rudzie (kier deblin) a trzecia 3 km od drogilublin wa-wa w kierynku konskowoli (nie kurowa sorry :)) ) tam z vonadamskim wykopaliśmy smigło które jest (było) polaczone z silnikiem nie mozna tego ruszyc było.
z tej co spadła nad wieprzem to gdzies jest silnik w rowie meloracyjnym. jest jeszcze po drugiej stronie wisły na wys puław he 111 znalezlismy resztki blach elementy i kawał osłony pancernej tylniego strzelca

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie