Skocz do zawartości

Grupa Łodz-Nasze Fanty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Z przykroscia stwierdzam ze jestem masakrycznie zalatany a wtedy na MWB musialem rozbierac to co zbudowalem z kolegami nasz piekny bunkier i pozatym bylem w mundurku.Nauka i dodatkowe zajecia sprawiaja ze jakos nie mam czasu w tygodniuu na spotkania a w weekend siedze na dzialce w Niesółkowie Kol
Nie watpie ze kiedys sie spotkamy i cos wykopiemy razem :) napewno :)
Pozdrawiam MIQ
  • Odpowiedzi 80
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam
Jak to co calego konia :D
Widze ze nie tylko ja cierpie na brak fantow w i z ziemi lodzkiej :) :)
Pozdro miq
Napisano
dzisiejszy dzien byl owocny w inne fanty niz luski i rozrywki ja znalazlem cos jak niesmiertelnik lub zeton na okraglej blaszce lub odlewie z dzurka cyfra 1077 a pod spodem 1913 mlody zapalniczke i jakas klamerke martin jak zwykle monete zapalniczke i 2 klamerki mosiezne od opozadzenia jutro zrobie fotki pzdr kolegow z brzegu
Napisano

To jak sądzę po bliskości kasyna jest żeton. ktoś sobie go stopił i wypalił na tym sfastykę... w takim stanie go wygrzebalem z ziemi. Na odwrocie napis: TORDOS. SIEBENBURGEN. NORDISCH - INDOGERMANISCH...że nieby on z siedmiogrodu pochodzi? :))))))
sory za fatalną fotę

• 5 months later...
Napisano
witaj martin ostatnio nawet luseczki bylismy z michalem w niedziele na 2 godz w Wiskitnie i zero fantow kiedy szarpnoles ta zapalniczke fajna jest

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie