Skocz do zawartości

Wykrywka do 1 tys - potrzebuje rady

Grzechotnik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witajcie
Co byście kupili, Garetta 250, używaną ultrę Rutusa, Bounty, czy dołożyć 300 zł i kupić Solarisa?
Głównie nastawiłbym się na monety i podobną drobnicę choć militariami nie pogardzę.
Dzięki z góry za radę.
Napisano
Witam

Jak masz te dodatkowe 300zł to kup sobie Solarisa, nie jest to wykrywacz idealny ,ale stosunek ceny do jakości jak dla mnie jest poprostu super. Miałem niedawno okazję pochodzić trochę z Solarisem i chyba będzie to następca mojego Rutusa+.

Pozdrawiam
Napisano
Poszukaj jeszcze w necie, gdzyż jest bardzo dobry polski wykrywacz specjalnie stworzony do monet(drobnicy kolorowej) i militarii. Taka hybryda-dwa w jednym(statyk+dynamik), za rozsądną cenę.
pozdrawiam
Monti
Napisano
Do Martin: A solaris nadaje się na militarkę? coś nim fajnego wyszarpałeś? Jeśli tak to jakie glębokości?Pozdrawiam
Napisano
do aklog: a tego to nie wiem, bo ja nigdy nie używam trybu statycznego, moim żywiołem są łąki , nieużytki, polne drogi, same pola, czasami jeżdzę sobie z chłopakami do lasu , ale tam też nastawiam się raczej na łuski i drobnicę.

Pozdrawiam
Napisano
Pierdu Pierdu..Znów bezczelna reklama...Pan inio i Pan All to jedna i ta sama osoba? a moze działacie w komitywie? na to wskazuje wypowiedz pana All'a ,który podaje e-mail Pana inio_01 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=111857#113209 .Zresztą wystarczy wyszukac posty Pana inio_01. 80% postów to rozpływanie się w pochwałach sprzętu Pana All'a. Żenada. A tak naprawdę to znam kilka innych sprzętów polskiej produkcji, moze gorszych od zachodnich, ale napewno lepszych od bartków, Allów i innych z tej stajni. Moze tą bezczelną reklamą ktoś z administracji się zajmie. Nikogo nie reprezentuję i nikogo nie sprzedaję. Szukam i czytam to forum. Jeśli nic się nie zmieni- przestanę.
Napisano
hehehehehehe
Lolek o co ci chodzi???
3 wypowiedzi wyżej piszą o Solarisie,a jedna o Bartku IV.
To ci nie przeszkadza ?
Policz sobie ile jest postów o Solarisie a ile o Bartku IV.
Ktoś sie pyta o radę a ktoś mu odpowiada.

Nie widze tu reklamy a odpowiedź na pytanie autora postu.

W tym dziale już sie nie wypowiadam,bo od czasu do czasu zawsze ktoś szuka teorii spiskowej.A zaznaczam,że nie posiadam żadnego z tych dwóch wykrywaczy.
Pozdrawiam obu producentów, bo obu cenię za dobry sprzęt.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie