Skocz do zawartości

Wasze bryki na wykopki

roobert

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wykopki to fajna sprawa. Ale trzeba jeszcze czymś dojechać w upatrzone miejsce.

Proponuję abyście wklejali fotki swoich autek.

Dołanczam zdjęcie mojego pierwszego auta na wykopki. trzeba przyznać że nieźle się spisywał jak na swój wiek i model :) Nigdy nie musiałem go wypychać, wykopywać czy coś w tym stylu.

Napisano

Moje drugie auto dopiero w fazie testów już zrobiło trasę z opolskiego na Wał Pomorski łącznie 900 km i na razie odpukać.

Napisano
http://www.sharkygsm.com/offroad/index2.php

a tu moje autko na wykopki :) z wyciagarka o uciagu 4,5 tony :) ostatnio czesto sie przydaje :)
w Bieszczadach to po drogach zrywkowych na szczyty wjezdzam - leniwy sie zrobilem ostatniego czasu :)
pozdrawiam
Jacek
Napisano
Witam
To chyba nie jest odpowiedni dział do tego wątku.
Tak mi się przynajmniej wydaje.

Pzdr
Napisano

To i ja wkleję fotkę mojego PzKfz.Ducato.
Idealne kamuflarz w lesie, a i napis na burcie zobowiązuje.
A tak na poważnie ,to wsiada do niego sporo ludków ,a i sprzęt się nie obija.

Pzdr.Jarek

Napisano
Witam
Heee, ta fura to nas ostatnio powiozła :-D, sołtys łyknoł że to saperski :-D ale to długa historia więc nie bede się rozpisywał.....
Pozdro Mateusz
P.S zdjęcia swojej clio nie mam ale jak zrobie to wstawie :)
P.S 2 Jarek co tam z Lubiążem ??
Napisano

To moja alternatywa na lato i korki, sprzeta schowac jest latwiej i wjedzie wszedzie:) Jest tylko problem jak umocowac graty ale cos sie wymysli...
Pozdrawiam

Napisano
Tak trzymaj Piorek!Ja sam od lat na poszukiwania w sezonie wiosna-jesień jeżdżę motorem.Masz rację:wszędzie wjedziesz, parę gałęzi i sprzęt zamaskowany.Załadunek gratów to nie problem.Zdziwiłbyś się co można przetransportować motocyklem:) A nawet gdy drapnie Cię leśniczy-jak mnie parę lat temu pod Ornetą- zawsze dasz sobie radę:))Ów miły pan nie wlepił mi mandatu- za karę prowadziłem motor przez ok. 1,5 km:)A gdybyś miał choćby zeźnika" (126p) to leżysz:)!
Pzdr.
Napisano
dobra to przykrywajcie motora gałeziami.hehe bedę miał najlepszego fanta w zyciu motór!!! no bo jak gałeziami ju pokryty to pewnie lezy od wojny :PPP
Napisano
Musiałbyś być atletą by ruszyć moją Kawę.Myślisz że wszyscy turlają się pierdopędami?!Zresztą motocykl o wiele trudniej ukraść niż samochochód:)
p.s. A co to jest motór"?:)
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Napisano
Witam! Ostatnio to chyba Uno jechaliśmy, wcześniej Audi z Białorusinem, kiedyś jeszcze ładnym TIRem, raz Straż Leśna nas podwiozła (nie znali naszych zamiarów). Jazda na stopa jest boska. :) Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
do Mathew,witaj na maila wysłałem ci parę pytań odnośnie twojego suzi samuraja,jeśli byś mógł to proszę o odpowiedż,dzięki i pozdrawiam
Napisano
NP Heres73. Ponieważ dostałem już parę pytań otworzę nowy temat gdzie w miarę mozliwości postaram się napisać to co wiem.

pozdro
Mathew

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie