Skocz do zawartości

Potrzebna opinia poszukiwacz!

J23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie mam pytanko.Co sądzicie i jakie są wasze opinie na temat wykrywacza MIDAS model YX-2000A.Chciałbym poznać Wsze zdanie.Może użytkownicy sie wypowiedzą.Miałby to być sprzęt dla amatora, i do wszelkich poszukiwań.Proszę o Wasze opinie i sugestie.
Pozdrawiam.
Napisano
Co nikt z kolegów poszukiwaczy nie ma doświadzczenia z tym typem piszczałki a może coś koledzy słyszeli.Bede zobowiązany na wszelkie pozytywne jak i negatywne wieści.
Pozdrawiam!
Napisano
Przykro nie udziele żadnych informacji.Znajomy kupił go około 2 lat temy (w Częstochowie), a następnie wyjechał do Francji niedawno wrócił, a że niema interneru prosił mnie o pytanko o ten sprzęt w naszym forum.
Ja nie spotkałem sie jeszcze z takim sprzętem więć dlatego pytam może ktoś bawił się :PI MIDAS" YX-200A.
Pozdrawiam !
Napisano
Co do nowości sprzętu to zakupiony w pażdzierniku 2003 roku Pozdrawiam!
Czekam na opinie kolegów o teym sprzęcie .
Napisano
Mój kumpel z nim chodzi. Byliśmy parę razy na wykopkach. Hm ..co do samego sprzętu to wprawiony poszukiwacz może będzie miał z niego pożytek ale dopóki go nie ogarnie bąble na rękach go nie ominą. Moje zdanie jest takie : za 700 zł bym go nie kupił mając do wyboru tak szeroką gamę produktów. Być może on dobry jest ale porównując z moim HS -kiem raczej nie dotrzymuje kroku.
pozdrawiam - kocur
Napisano
A tak dla informacji dostałem kilka informacji na poczte , i ludziska sobie chwala ten sprzęt, tylko dziwne dlaczego niechca pisać o tym na forum ?
Pozdrawiam i dzięki za wszelkie info w imieniu kolegi i własnym !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie