J23 Napisano 13 Maj 2005 Autor Napisano 13 Maj 2005 Panowie mam pytanko.Co sądzicie i jakie są wasze opinie na temat wykrywacza MIDAS model YX-2000A.Chciałbym poznać Wsze zdanie.Może użytkownicy sie wypowiedzą.Miałby to być sprzęt dla amatora, i do wszelkich poszukiwań.Proszę o Wasze opinie i sugestie.Pozdrawiam.
J23 Napisano 14 Maj 2005 Autor Napisano 14 Maj 2005 Co nikt z kolegów poszukiwaczy nie ma doświadzczenia z tym typem piszczałki a może coś koledzy słyszeli.Bede zobowiązany na wszelkie pozytywne jak i negatywne wieści.Pozdrawiam!
proscan Napisano 15 Maj 2005 Napisano 15 Maj 2005 To chyba jakiś nowy model. Jeśli lubisz testować nowe produkty to kupuj. Dowiemy się od Ciebie jak działa.proscan
J23 Napisano 16 Maj 2005 Autor Napisano 16 Maj 2005 Przykro nie udziele żadnych informacji.Znajomy kupił go około 2 lat temy (w Częstochowie), a następnie wyjechał do Francji niedawno wrócił, a że niema interneru prosił mnie o pytanko o ten sprzęt w naszym forum.Ja nie spotkałem sie jeszcze z takim sprzętem więć dlatego pytam może ktoś bawił się :PI MIDAS" YX-200A.Pozdrawiam !
J23 Napisano 16 Maj 2005 Autor Napisano 16 Maj 2005 Co do nowości sprzętu to zakupiony w pażdzierniku 2003 roku Pozdrawiam!Czekam na opinie kolegów o teym sprzęcie .
J23 Napisano 22 Maj 2005 Autor Napisano 22 Maj 2005 A może ktoś cos slyszal na temat tego wykrywacza ,dyć to nie jest singiel w RP.
kocur Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 Mój kumpel z nim chodzi. Byliśmy parę razy na wykopkach. Hm ..co do samego sprzętu to wprawiony poszukiwacz może będzie miał z niego pożytek ale dopóki go nie ogarnie bąble na rękach go nie ominą. Moje zdanie jest takie : za 700 zł bym go nie kupił mając do wyboru tak szeroką gamę produktów. Być może on dobry jest ale porównując z moim HS -kiem raczej nie dotrzymuje kroku.pozdrawiam - kocur
J23 Napisano 24 Maj 2005 Autor Napisano 24 Maj 2005 Dzieki , wlasnie chodziło kumplowi o takie opinie !
J23 Napisano 27 Maj 2005 Autor Napisano 27 Maj 2005 A tak dla informacji dostałem kilka informacji na poczte , i ludziska sobie chwala ten sprzęt, tylko dziwne dlaczego niechca pisać o tym na forum ?Pozdrawiam i dzięki za wszelkie info w imieniu kolegi i własnym !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.