Gość Napisano 23 Luty 2003 Share Napisano 23 Luty 2003 Poszukuje informacji na temat bagnetu Solingen Tigre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balrog Napisano 24 Luty 2003 Share Napisano 24 Luty 2003 Wielkie dzięki !!! Jeszcze jak by ktoś mógł mi podać orientacyjną cenę takiego bagnetu to będę bardzo wdzięczny !P.S. Bagnet jest w takim stanie jak na zdjęciu - bagnet ( stan b/d ) + pokrowiec ( lekko pordzewiały ) + pas ze sprzączką ( na sprzączce zamazana swastyka ),( wszystko oryginalne ). To nie jest oferta sprzedaży ( interesuje mnie po prostu cena gdyż koleś, który zajmuje się skupem staroci zaproponował mi za niego 150zł za komplet i wydaje mi się, że chciał mnie przekręcić ). Za info z góry dzięki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marzec 2003 Share Napisano 3 Marzec 2003 Jesli wszystkie rzeczy sa orginalne i w dobrym stanie to moze kosztowac nawet 300 zl. Po tyle przynajmniej sprzedaja w Pozaniu i to bez zabki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Luty 2003 Share Napisano 23 Luty 2003 Poszukuje informacji na temat bagnetu Solingen Tigre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balrog Napisano 23 Luty 2003 Share Napisano 23 Luty 2003 Oto zdjęcie bagnetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balrog Napisano 23 Luty 2003 Share Napisano 23 Luty 2003 I kolejne zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.