Jump to content

moto weteran bazar...przypominam

dream28

Recommended Posts

Posted
przypominam tym co zaspali, że 13 - 14 maja w Łodzi na stadionie Start jest ta fajowa impreza...
dlaczego ja musze w te dni pracowaaaaać???????
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply
Posted
Musisz pracować,bo się w szkole źle uczyłeś.
Kto nie chciał nosić teczki,musi dźwigać woreczki ;-)
A tak poważnie,jeśli będziesz bardzo chciał,to dasz radę.
Widocznie za mało chcesz.
Pzdr.
Posted
pracuje sie nie tylko fizycznie drogi kolego;]
teczke nosiłem teraz siedze przy biureczku, pisze na forum i mi jeszcze płacą...
Posted
Jak byś miał lepsze wyniki w nauce to byłbyś szefem i pojechać byś mógł jak byś miał kaprys,a tak jesteś pracownikiem nie fizycznym i gul Ci będzie i tak chodził.

Względem ciągania woreczków-jest to cytat z owocnej twórczości poznańskiego kabaretu TEY.

Mam nadzieję,że wiesz oczywiście,że żartuję :-)

Pozdrawiam serdecznie,
Wypiję browara za Twoje zdrowie.
Jak w piątek będziesz maiał czkawkę i pomylisz literki to będzie to Twoje zdrowie browarkiem na Łodzi.
Posted
dream28 no to nie jestes sam . ja tez siedze w łodzi i pracuje. po 12h w sobote i niedziele. choć jak pomysle o tym kacu nieuchronnym to już aż tak mi nie zal :)
Posted
Wypiję tylko 1(słownie:jedno) piwko za zdrowie kolegi,który nie może sie urwać z roboty (wyrazy współczucia).
A jedno dlatego,że wpiątek wieczorem jadę na wojnę do Boryszyna i musze być trzeżwy po drodze ( w Boryszynie nie koniecznie).
W Boryszynie sobie odbiję na wojnie i na piwku.
A dzikich lokatorów w mojej wyścigowej furze będę traktował z fleka i nie dam kocyka.Hej!
Pzdr.
Posted
ja w podziękowaniu za te łyki za me zdrowie urżne sie w sobote na maxa za wasze zdrowie!!!(kumpel ma urodziny)...
podejrzewam że zakończe żywot w jakims klubie studenckim...jeszcze mnie tam wpuszczają;]
Posted
o prosze mądre słowa,.....
wogóle powinny byc spcjalne urlopy dla poszukiwaczy bo praca mnie zabije... chce do lasu kurde.
a motoweteranbajzel serio jest dla bogaczy albo biedaków;]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information