dream28 Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 przypominam tym co zaspali, że 13 - 14 maja w Łodzi na stadionie Start jest ta fajowa impreza... dlaczego ja musze w te dni pracowaaaaać???????
Hansdekawka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Musisz pracować,bo się w szkole źle uczyłeś.Kto nie chciał nosić teczki,musi dźwigać woreczki ;-)A tak poważnie,jeśli będziesz bardzo chciał,to dasz radę.Widocznie za mało chcesz.Pzdr.
marcinkappa Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Impreza taka sobie, rok temu się troche zawiodłem.
dream28 Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 pracuje sie nie tylko fizycznie drogi kolego;]teczke nosiłem teraz siedze przy biureczku, pisze na forum i mi jeszcze płacą...
Hansdekawka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Jak byś miał lepsze wyniki w nauce to byłbyś szefem i pojechać byś mógł jak byś miał kaprys,a tak jesteś pracownikiem nie fizycznym i gul Ci będzie i tak chodził.Względem ciągania woreczków-jest to cytat z owocnej twórczości poznańskiego kabaretu TEY.Mam nadzieję,że wiesz oczywiście,że żartuję :-)Pozdrawiam serdecznie, Wypiję browara za Twoje zdrowie.Jak w piątek będziesz maiał czkawkę i pomylisz literki to będzie to Twoje zdrowie browarkiem na Łodzi.
R. Lewy" Lewszyk Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Hans, tylko nie wypij za dużo, bo znów znajdziesz lokatora w twojej furze!!!!
MaciekC Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 dream28 no to nie jestes sam . ja tez siedze w łodzi i pracuje. po 12h w sobote i niedziele. choć jak pomysle o tym kacu nieuchronnym to już aż tak mi nie zal :)
Hansdekawka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Wypiję tylko 1(słownie:jedno) piwko za zdrowie kolegi,który nie może sie urwać z roboty (wyrazy współczucia). A jedno dlatego,że wpiątek wieczorem jadę na wojnę do Boryszyna i musze być trzeżwy po drodze ( w Boryszynie nie koniecznie).W Boryszynie sobie odbiję na wojnie i na piwku.A dzikich lokatorów w mojej wyścigowej furze będę traktował z fleka i nie dam kocyka.Hej!Pzdr.
dream28 Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 ja w podziękowaniu za te łyki za me zdrowie urżne sie w sobote na maxa za wasze zdrowie!!!(kumpel ma urodziny)...podejrzewam że zakończe żywot w jakims klubie studenckim...jeszcze mnie tam wpuszczają;]
slaaneshadorrer Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 a dla mnie to żenada, ze taka impreza konczy sie w sobote o 15:00.. dla kogo oni to robią?? chyba tylko dla bezrobotnych ;)
dream28 Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 o prosze mądre słowa,.....wogóle powinny byc spcjalne urlopy dla poszukiwaczy bo praca mnie zabije... chce do lasu kurde.a motoweteranbajzel serio jest dla bogaczy albo biedaków;]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.