pirana Napisano 11 Maj 2005 Autor Napisano 11 Maj 2005 co na poczatek do zabawy w kopacza?oprócz saperki oczywicie coś taniego,wmiar.przyzwoitego
ZnaChoR Napisano 11 Maj 2005 Napisano 11 Maj 2005 ja zaczynałem od długiego cieńkiego, lecz sztywnego stalowego drutu mocno zaostrzonego na końcu :-)no i oczywiście dodatkowo saperka!!wtedy to były fajne poszukiwania na słuch!!ale tak na poważnie to może BH tracker 4, albo coś lepszego Lone Star albo HS-3.pozdr.ZnaChoR
iglanadon Napisano 11 Maj 2005 Napisano 11 Maj 2005 ja bym zaczą od rozpoznania terenu :))))) ,w ciemno to Ci najlepszy sprzęt nie pomoże
pirana Napisano 12 Maj 2005 Autor Napisano 12 Maj 2005 w jednym miejscu nazbierałem troszkę z powierzchni i chcę poprawić. ostatnio mam dużo wolnego,a z tego co czytam to niezła przygoda
pirana Napisano 12 Maj 2005 Autor Napisano 12 Maj 2005 ten jest niezły oczywiście allegro( wolałbym coś czulszego???????????????
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.