Skocz do zawartości

a to moje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
aha Przemyśl,wspólczuje chlopaki,teraz w polsce to nic sie juz nie da zrobic,czlowiek sie męczy żeby cos ocalić ,a tu masz takie oskarżenia,nich te urzedasy rusza dupe moze by im schudla niech pokopia troche,gdyby nie Wy,to wszytsko by lezalo jescze długo w ziemi i kto wie czy by sie nie zmarnowalo.
pzdr.
Napisano
A czy pszypadkiem nie było ludzkich szczątków przy tych pruskich fantach? Trzeba było i je sfotografować. Na niektórych przedmiotach intensywny zielony nalot świadczy o bliskości rozkładającego się ciała.
Tasiek
Napisano
Kwasna gleba ... zadnych szczatkow w tych przypadkach , oghe Wam zagwarantowac ...
ten nalot w wannie ultradzwiekowej schodzi idealnie po 2-3 kapielach i mosiadz jest gladziudki ...
co do araty tak juz jest - pociesze Was , ze dostalismy wyrok umarzajacy, sprzet do nas wrocil i sedzia stwierdzil ,ze zrobilismy duzo dobrego a nie zlego wyciagajac armate - zreszta skarcil strona oskarazjaca za glupte w tej sprawie - padlo stwierdzenie,ze powinnismy dostac nagrody a nie ktos probowal nas ukrac , samemu spijajac smietanke ... zreszta to nie koniec walki - teraz walka o znalezne i o odszkodowania ze strony gazet - nie pozwole sobie aby kto mnie zaywal zlodziejem" ...
niedlugo na mojej www wiecej fajnych zdjec z wykopkow" ...

aha - i nie sa to Bieszczady :) - wiecej szczegolow z pruskich fantow nie zdradze ... natomiast chetnie kupie wszelkie czesci pikelhaub, emblematy itp.
na dniach zamieszcze na www moja kolekcje pikelhabues oraz emblematow i klamer ...
zreszta sluze wszelka pomoca w identywfikacji znalezisk i poszczegolnych pulkow

pozdrawiam
Jacek Dzik
Napisano
Tak - i chwala mu za to :) sam jestem prawnikiem z wyksztalcenia :) i powiem Wam tak - uwierzylem w polskie sadownictwo !!! ale tez faktem jest ,ze jest to czlowiek mlody 34 lata !!! wiec nasze pokolenie :) i cieszy ,ze dba tez o polskie zabytki i o nasze poczynania ... oby takich ludzi jak najwiecej w kraju to bedzie dobrze dla naszych zbiorow i naszej kultury ... moze skancza sie bezsensowne niszczenia, wysadzania itp.

pozdrawiam
Jacek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie