wojna1939 Napisano 8 Maj 2005 Autor Napisano 8 Maj 2005 Chwała,ziemia oddała coś takiego. Nie wiem jak fachowo nazywa się ta część i czy jest napewno od rapiera (może od szpady?). Proszę o pomoc w identyfikacji. Od wewnątrz jest jeszcze sygnatura bodaj wytwórcy ...
wojna1939 Napisano 8 Maj 2005 Autor Napisano 8 Maj 2005 Chwała,ziemia oddała coś takiego. Nie wiem jak fachowo nazywa się ta część i czy jest napewno od rapiera (może od szpady?). Proszę o pomoc w identyfikacji. Od wewnątrz jest jeszcze sygnatura bodaj wytwórcy ...
wojna1939 Napisano 8 Maj 2005 Autor Napisano 8 Maj 2005 ... oto i ona. Wdzięcznym będę za pomoc.Tymczasem bywajcie - Mariusz.
kibic Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Cześć.Zobacz na zakończoną aukcję (allegro) nr 48088122. Myślę,że potwierdzi ona Twe przypuszczenia.Pozdrawiam.
janushew Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Rękojeść szpady pruskiej - było kilka odmian z orzełkiem min. składanym. pozdr
Pytanie
wojna1939
Chwała,
ziemia oddała coś takiego. Nie wiem jak fachowo nazywa się ta część i czy jest napewno od rapiera (może od szpady?). Proszę o pomoc w identyfikacji. Od wewnątrz jest jeszcze sygnatura bodaj wytwórcy ...
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.