Skocz do zawartości

WONS - zdjęcia z wykopków

Rekomendowane odpowiedzi

Czasem trzeba się dużo narobić, a skutki mizerne. Innym razem ni z tego, ni z owego atakują nas tajne, faszystowskie szkła, specjalnego przeznaczenia, a innym razem atakują nas traszki grzebieniaste z zamiarem uczesania mnie (mam długie kręcone włosy;))... Nie ma leTko.
Butelki po przetestowaniu trafiają na półkę;)
A kieliszki też testujemy i na półkę;) A mamy ich już kilka rodzjów. Wieczorkiem zamieścimy fotkę innych kieliszków.
pozdr. wonsY G.

• Odpowiedzi 328
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
wons-y mam do was pytanko zawsze chciałem pokopać w bornym i w sierpniu zamierzam się tam wybrać na 4-5 dni możecie mi podać jakieś ciekawe pomysły chodzi mi najbardziej o śmietniki nawet takie przekopane naprzykład takie jak ty muwisz że jest strasznie przekopane a mimo wszystko są fanty więc powiedzy coś mi się kojarzy że kopiecie koło koszar czy tak czy są tam jakieś jeszcze ciekawe śmietniki słyszałem że jest tam śmietnikowy zakątek polski ;)ale mogą być też miejsca na wykrywke stalagi,oflagi itp och ile ja bym dał żeby wykopać kubek z gross bornu z 3 żołnierzami lub nawet co kolwiek z tym logiem pozdro jak by co to możecie albo napisać na forum lub na imeil marecki1340@wp.pl fajnie by było gdyby było to w miare dokładnie wytłumaczone acha miałem napisać co wtedy znalazłem na śmietniku co pisałem że jade no i pojechałem a po dwóch godz dopadła mnie burza i było po wszystkim ale wykopałem trzy odznaczki whw tależyk niemieckiej organizacji gimnastycznej turnerbunt z jakiś zawodów w berlinie trzy odkażalniki troszke jakiś różnych buteleczek jakąś dużo butelke po winie z herbem i co jest najśmieszniejsze że prawie 200km od waszej miejscowosić wyszła mi jedyna butelka po browarze to właśnie z bad polzin c.fhurmana z takimi trzema kłosami i nad nimi literami cfp musieliście mieć dobry browar że asz do nas doszedł hehe

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie