wons Napisano 21 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2005 Czasem trzeba się dużo narobić, a skutki mizerne. Innym razem ni z tego, ni z owego atakują nas tajne, faszystowskie szkła, specjalnego przeznaczenia, a innym razem atakują nas traszki grzebieniaste z zamiarem uczesania mnie (mam długie kręcone włosy;))... Nie ma leTko. Butelki po przetestowaniu trafiają na półkę;) A kieliszki też testujemy i na półkę;) A mamy ich już kilka rodzjów. Wieczorkiem zamieścimy fotkę innych kieliszków.pozdr. wonsY G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 Wons proszę o kontakt wraczkowiak@wp.pl. Prawdopodobnie działamy na tych samych terenach. tu Masz naszą stronkę.http://www.szczecinek.org/forum/Waldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki1341 Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 wons-y mam do was pytanko zawsze chciałem pokopać w bornym i w sierpniu zamierzam się tam wybrać na 4-5 dni możecie mi podać jakieś ciekawe pomysły chodzi mi najbardziej o śmietniki nawet takie przekopane naprzykład takie jak ty muwisz że jest strasznie przekopane a mimo wszystko są fanty więc powiedzy coś mi się kojarzy że kopiecie koło koszar czy tak czy są tam jakieś jeszcze ciekawe śmietniki słyszałem że jest tam śmietnikowy zakątek polski ;)ale mogą być też miejsca na wykrywke stalagi,oflagi itp och ile ja bym dał żeby wykopać kubek z gross bornu z 3 żołnierzami lub nawet co kolwiek z tym logiem pozdro jak by co to możecie albo napisać na forum lub na imeil marecki1340@wp.pl fajnie by było gdyby było to w miare dokładnie wytłumaczone acha miałem napisać co wtedy znalazłem na śmietniku co pisałem że jade no i pojechałem a po dwóch godz dopadła mnie burza i było po wszystkim ale wykopałem trzy odznaczki whw tależyk niemieckiej organizacji gimnastycznej turnerbunt z jakiś zawodów w berlinie trzy odkażalniki troszke jakiś różnych buteleczek jakąś dużo butelke po winie z herbem i co jest najśmieszniejsze że prawie 200km od waszej miejscowosić wyszła mi jedyna butelka po browarze to właśnie z bad polzin c.fhurmana z takimi trzema kłosami i nad nimi literami cfp musieliście mieć dobry browar że asz do nas doszedł hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 23 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2005 zakładamy nowy wątek, na ten trzeba długo czekać ;)http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=205202&id_forum=11#ost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.