wons Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2005 inna butelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2005 I Jedyny dziś cały tależ, ten u góry po prawej. ;)pozdr i powodzenia.wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werning Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 ACHTUNG bo na tej różowej szczoteczce czai się faszystowska próchnica :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip II Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 Wons, ale ty już nie używasz tych butelek ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2005 każdą butelkę trzeba wypróbować. Jak nie przejdzie testów, to testujemy aż przejdzie, zresztą to samo z kuflami i kieliszkami. ;) A pruchnicy się nie boimy bo się okresowo dezynfekujemy. :))pozdr. wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Zegerzel na stoku znalazł szwabskie perfumy jeszcze są w buteleczce, jak chcecie powąchać to zapraszam. Ojciec Zegerzela Hakas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and_andrzej Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Fajna ta flaszka od Hasse'go z Breslau. Tu troche o browarze http://wroclaw.hydral.com.pl/1060,obiekt.htmlJakby Ci breslauerskie flaszki zawadzały Wons to ja mam sporo miejsca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Wons - moje gratulacje!! Wykonujecie całkiem niezłą robotę, oby tak dalej. Co do znaczenia FLAK - Flugzeug Abwehr Kanone, czyli działo przeciwlotnicze, w tym znaczeniu jakiś oddział obrony pelot.PozdrawiamMonsun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 Haki, w trakcie naszych wykopków na naszym śmietniku też często trafiamy flaszki po perfumach, które jeszcze po odkręceniu pachną. Ale i tak się do Ciebie wybieramy, więc spodziewaj się nas na dniach. and_andrzej - czyżby wrocławskie butelki były aż tak żadkie, że na podanej przez Ciebie stronie ich nie znalazłem? ;) U nas już się prawie flaszki nie mieszczą (nie tylko Wrocławskie), ale jeszcze jakoś upychamy. Jak będzie jakiś Breslau na zbyciu, damy znać.Jak na razie mamy dopiero 3 różne.Monsun, żeczywiście jest to kawał niezłej roboty - każdym razem kilka godzin w dole na słońcu i tony przerzuconej ziemi, ale jakoś idzie:)pozdr i powodzenia na wykopkach wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 and_andrzej, a masz coś na temat EDEKA- GROSSHANDEL BRESLAU E. G. m. b. H. VOR MISSBRAUCH WIRD GEWARNT?pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and_andrzej Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 w sumie nie wiem Wons dlaczego na Hydralu nie ma zdjęc browarnianych butelek.. moze po prostu nikt nie wlepił. Żadkie te flaszki nie są ale też nie ma ich w każdym wrocławskim wykopie. Looknij http://wroclaw.hydral.com.pl/test.php?obiekt=2854&start=0&tend=8 - to sa resztki po restauracji Hassego.Jakbyś miał jakis adres-ulice tego grosshandel to może by jakieś info sie znalazło.z breslauerskim pozdro. andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 Z tym adresem to jest problem - butelka z wykopków z terenu zachodniopomorskiego, a Wrocławia nie znamy. Grosshandel to chyba jakaś hurtownia? Fotki restauracji już oglądałem, fajne:)z połczyńskim (Bad Polzin)pozdrowieniem - Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and_andrzej Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 :) btw.. te wasze żniwa butelkowe na śmietniku całkiem fajowe... pozazdrościć miejscówki... jak za starych dobrych czasów na Niskich Łąkach we Wrocku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 17 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2005 ostatni nasz wypad został brutalnie zakończony z powodu bliskiego spotkania 3 stopnia z pewnym szkłem, co zaowocowało 3 szwami :) ale zdążyliśmy wyciągnąć kilka odkażalników, butelkę C.Fuhrmann Polzin i ładną mosiężną łuskę 20mm. może później wrzucę fotkę...pozdr. wonsY młodszY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 Butelka jaka jest, każdy widzi, to samo łuska i odkażalniki. Tak więc załączam fotkę mojego przedramienia po bitwie z faszystowską butelką ;) Ciężko było, ale ona ucierpiała znacznie gorzej, wątpię, czy ktokolwiek by ją poskładał, a na mnie wystarczyły tylko 3 szwy. Poza tym nie przeszkodziło nam to w ponownym wyjeździe na kopanie - fotki wieczorem :)pozdr. wonsY -Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 Grzesiek teraz nalezy sie tobie odznaka za rany,oczywiscie czarna,na ktorej masz poprzestac.Pzdrsten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 Puki co zdobyłem Brązową Pancerniacką, ale masz rację, chyba złożę podanie o przyznanie mi Za Rany. Byłaby to już nasza 2.pozdr. G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 W ostatnim numerze Odkrywcy" jest zdjęcie... A na naszym wczorajszym kopaniu trafiliśmy swój taki jak na fotce nieśmiertelnik Armii Czerwonej.Szkoda, że bez kartki w środku :( Reszta fotek już niebawem, muszę je przetworzyć.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 wons a ile szwów dostaleś od ladnej pielengniereczki ;))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 Ilość szwów ode pielęgniareczki zachowam dla siebie;) Obiecane fotki z wczoraj : Mycie maszych skarbów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 fotka zbiorcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.