Dziki Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 dupki" - denka lusek, alb o tyly od pociskow mozdzierzowych.Ewentualnie Ci co nic nie znajduja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Taaa... ale taką dżdżownicę niełatwo namierzyć... ucieka jak szalona. a ile radości jak się w końcu ją złapie?? ostatnio miałem taką i nie odpuściłem!! okazała się wypłacalna, bo żeby się mnie pozbyć rzuciła 1 szeląg i uciekła korzystając z mojego zainteresowania monetą.pozdr. i powodzenia wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grhszwadron Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 a to gwara Po kilku godzinach kopania bez rezultatuk...a mać - gwóźdźja p..... - puszka o k... - coś mama ch.. z tym - po co mi toje..ny krwiopijca - ugryzł mnie komarby to szlag - uderzyłem sięa p...ol to - nie chce się zakopywać dołkasp....lać - policja straż leśna itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 no grhszwadron masz racje takiej gwary po poszukiwaniach bez rezultatu uzywa pewnie wiekszosc poszukiwaczy:Dpikawa"piszczalka"-wykrywaczpozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 Witam automaciki - naboje z pepeszki lub z tt:)sajuza-łuski do tt lub pepeszkibeczki-miejsce gdzie moze byc cos schowanePozdrawiamSaper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 to i ja dodam ze 2, żeby nie było że się rozbijam na forum:,,kluska - duży kaliber,,fragmenty elementu" - czyli cóśpzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.