Dziki Napisano 28 Sierpień 2005 Napisano 28 Sierpień 2005 dupki" - denka lusek, alb o tyly od pociskow mozdzierzowych.Ewentualnie Ci co nic nie znajduja :D
wons Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 Taaa... ale taką dżdżownicę niełatwo namierzyć... ucieka jak szalona. a ile radości jak się w końcu ją złapie?? ostatnio miałem taką i nie odpuściłem!! okazała się wypłacalna, bo żeby się mnie pozbyć rzuciła 1 szeląg i uciekła korzystając z mojego zainteresowania monetą.pozdr. i powodzenia wonsY
grhszwadron Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 a to gwara Po kilku godzinach kopania bez rezultatuk...a mać - gwóźdźja p..... - puszka o k... - coś mama ch.. z tym - po co mi toje..ny krwiopijca - ugryzł mnie komarby to szlag - uderzyłem sięa p...ol to - nie chce się zakopywać dołkasp....lać - policja straż leśna itp.
suchy ss Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 no grhszwadron masz racje takiej gwary po poszukiwaniach bez rezultatu uzywa pewnie wiekszosc poszukiwaczy:Dpikawa"piszczalka"-wykrywaczpozdro:)
Saper.17 Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 Witam automaciki - naboje z pepeszki lub z tt:)sajuza-łuski do tt lub pepeszkibeczki-miejsce gdzie moze byc cos schowanePozdrawiamSaper
fanatyk6 Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 to i ja dodam ze 2, żeby nie było że się rozbijam na forum:,,kluska - duży kaliber,,fragmenty elementu" - czyli cóśpzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.